De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

VIBA Startpakket

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Alle 79 100ml tubes VIBA haarverf
  • Alle 4 1000ml Waterstof (3%, 6%, 9% en 12%)
  • 500 gram blondeerpoeder
  • Kleurenkaart

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Met dit complete starterspakket van VIBA Haarkleuring heeft u in één keer alles in huis om te beginnen met VIBA in uw salon. Alle kleuren, alle waterstof, blondeerpoeder en de kleurkaart. VIBA Haarkleuring is al heel erg voordelig, maar met dit extra voordelige introductiepakket nog voordeliger dan normaal.

Viba Permanent Colouring Cream is de ideale professionele haarverf die ook thuis te gebruiken is! De haarverf is verrijkt met arganolie, dat zorgt voor glans, elasticiteit en hydratatie, en calendula-extracten, die de hoofdhuid kalmeren en het haar voeden en beschermen. Deze haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur lang diep en intens blijft. Wit en grijs haar wordt daarnaast perfect gedekt. Met Viba Permanent Colouring Cream heeft u dus langdurig een prachtige haarkleur die er gezond uitziet. Het VIBA haarkleuring starterspakket bevat:

  •  Alle 79 100ml tubes VIBA haarverf
  • Alle 4 1000ml Waterstof (3%, 6%, 9% en 12%)
  • 500 gram blondeerpoeder
  • Kleurenkaart

Gebruik

Meng de gewenste kleur Viba Permanent Colouring Cream met de juiste hoeveelheid waterstof. De mengverhouding hiervoor is 1 op 1.5. Breng de haarverf op droog haar. Begin met aanbrengen bij de haaraanzet en werk naar de punten. Verdeel de haarverf gelijkmatig over het haar. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een kwast. Was Viba Permanent Colouring Cream na 30 minuten grondig uit.

Resultaat

Het eindresultaat is afhankelijk van de originele haarkleur. JohnBeerens.com kan daarom geen garanties geven op het eindresultaat. Lees altijd goed de bijsluiter door voor gebruik. Wanneer het goed is gebruikt, geeft Viba Permanent Colouring Cream een langdurig intense en verzorgde haarkleur.

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Viba
Productlijn Viba Colouring Cream
Inhoud 79 x 100 ml, 4 x 1000 ml, 1 x 500 gr

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje