We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De beste kussens voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust begint bij een goed kussen. Wie goed slaapt, is de volgende dag helemaal uitgerust en kan de dag fris en fruitig beginnen. Naast goede kussens is ook de keuze voor kussensloop erg belangrijk. Kussenslopen hebben namelijk veel invloed op de staat van uw huid en haar. Bij JohnBeerens.com kunt u alles kopen voor een perfecte nachtrust, van beauty pillows tot luxe zijden kussenslopen.

Zijden kussensloop

Een zijde kussensloop heeft vele voordelen. Zo zijn zijde kussenslopen erg goed voor het haar en de huid, omdat het slaapvouwen, gespleten haarpunten en klitten in het haar voorkomt. Een zijden kussensloop werkt hydraterend voor de huid door de aminozuren die zijde bevat. Daarnaast wordt het haar ook minder snel vet door te slapen met een zijden kussensloop. Ook is een zijde kussensloop geschikt voor mensen met huisstofmijt allergie en astma. JohnBeerens.com heeft verschillende zijden kussenslopen van Silk Avenue in het assortiment met daarbij nog een aantal zijden slaapmaskers. Voor 20.00 uur besteld is morgen in huis!

Beauty kussen John Beerens

De Beauty Pillow By JohnBeerens is een speciaal kussen waarbij uw hoofd, nek en schouders de hele nacht goed ondersteund worden. Het beauty kussen heeft een speciale vulling die ervoor zorgt dat het kussen gedurende de nacht blijft ademen. Daarnaast zorgt de vulling ook voor de perfecte verdeling van het gewicht van uw hoofd en nek op het kussen, zodat u altijd in de ideale positie ligt en uw nek en hoofd goed worden ondersteund. De Beauty Pillow is voorzien van vezels die 100% hypo-allergeen zijn.

Koop de beste kussens en kussenslopen online bij JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over onze kussens en zijde kussenslopen? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje