De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

  1. In Gesprek met Sandra: "Sutra's Innovativiteit is voor mij Onderscheidend!"

    In Gesprek met Sandra: "Sutra's Innovativiteit is voor mij Onderscheidend!"

    We gaan in gesprek met Sandra Faassen, een ervaren visagiste, haarstyliste en sales agent, over haar werk met Sutra. Sandra staat bekend om haar uitgebreide ervaring in de beautyindustrie en vertegenwoordigt Sutra, een merk dat innovatieve haarstylingtools aanbiedt, gericht op hittevrij stijlen met tools geschikt voor zowel de professional als de consument.

    Lees meer
  2. Happy scalp, happy you

    Happy scalp, happy you

    Een gezonde hoofdhuid is de key tot schitterend haar. In dit blog vertel ik je essentiële tips en productaanbevelingen om jouw hoofdhuid gezond en gelukkig te houden, van stressverlichting tot de juiste haarverzorging. Lees dit blog voor het geheim van stralend haar en een tevreden hoofdhuid.

    Lees meer
  3. Dit zijn de trendy herfsthaarkleuren op dit moment

    Dit zijn de trendy herfst haarkleuren op dit moment

    De herfst is in volle gang. Daarom is dit is het perfecte moment om jezelf een nieuwe look te geven die past bij dit seizoen. Ontdek welke haarkleuren trendy zijn om dit moment en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je haar weer gaat stralen.

    Lees meer
  4. Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Ontdek de beste hydraterende maskers en conditioners

    Wil jij van je droge en beschadigde haar af? Dat kan! gelukkig zijn er meerdere oplossingen om je haar weer tot leven te brengen. Het gebruik van hydraterende haarmaskers en conditioner kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en glans van je haar. In dit blog vertel ik je handige tips en producten voor diepe hydratatie.

    Lees meer
  5. 10 tips voor haarbescherming in de herfst

    10 Tips voor haarbescherming in de herfst

    Kleurrijke bladeren en een gezellige sfeer. De herfst komt eraan, maar het kan ook een uitdaging zijn voor je haar. De veranderende weersomstandigheden, zoals koudere temperaturen en vochtigheid beschadigen je haar en maken het dof. Met deze 10 tips help ik jou om dit te voorkomen, zodat je haar deze herfst straalt.

    Lees meer
  6. Ontdek de hotste haartrends voor de herfst 2023

    Ontdek de hotste haartrends voor de herfst 2023

    De dagen worden steeds korter, de bladeren veranderen van kleur en de trendy haarstijlen zullen allemaal veranderen voor de herfst 2023. Deze haarstijlen beloven interessant te worden dit jaar. Of je nu op zoek bent naar een frisse verandering of gewoon geïnspireerd wilt raken, de meest opvallende kapsels heb ik dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

    Lees meer
  7. Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van Janzen

    Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van Janzen

    Het is herfst, de dagen worden korter, alle reden om het in huis weer lekker gezellig aan te kleden. Gezellige avondjes op de bank, kaarsjes aan en je favoriete film of serie op tv. Maak je huis klaar voor de herfst met de heerlijke producten van JANZEN. In deze blog vertellen we hoe je het thuis extra gezellig maakt.  

    Lees meer
  8. Festival hair is in the air!

    Festival hair is in the air!

    We hebben er weer een hele winter lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover, het festivalseizoen is van start gegaan! Hoog tijd om je kennis te laten maken met hét festivalkapsel van 2023.

     

    Lees meer
  9. Detox that hair! Soms heeft ons haar en onze hoofdhuid een sterke detox nodig.

    Detox that hair! Soms heeft ons haar en onze hoofdhuid een sterke detox nodig.

    Wist jij dat het heel goed is om je haar en hoofdhuid af een toe een detox te geven, lees hier waarom!

    Soms heeft ons haar en onze hoofdhuid een sterke detox nodig. Als je ervan houdt om je haar regelmatig in model te brengen met verschillende stylingsproducten, kan dit zorgen voor ophoping. Daarnaast kunnen verschillende omgevingsfactoren ook zorgen voor ophoping. Conclusie, om je haar echt goed te reinigen eens in de zoveel tijd, is het slim om een detox shampoo te gebruiken. je haar en hoofdhuid worden goed gereinigd en daarnaast ook goed verzorgd. Ga wel voor een kwalitatief goede shampoo. Lees verder om erachter te komen welke wij aanraden.

    Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje