De webshop voor professionals in de beautybranche

Over Pro-JohnBeerens.com

John Beerens is een geboren en getogen Tilburger. Hij was nog maar 15 jaar toen hij zijn eerste ervaring opdeed in de kapperswereld. Hard werken, veel leren een positieve instelling brachten hem toen al ver. Toen hij 22 was opende John zijn eigen salon in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Vlak daarna mocht hij zich Nederlands Kampioen noemen in zijn vakgebied. Hij blijft zijn talent uitbreiden en krijgt steeds meer bekendheid. De kroon op Johns werk is het winnen van de titel Kapper van het Jaar 2006. Hij ontvangt deze award voor zijn creatieve vermogen, grote inzet en stimulerende voorbeeldfunctie. Daarna heeft hij ook nog de Great Lengths Gold Trophy, dé haarextension award, gewonnen in 2010.

Autoriteit op Televisie

Het talent van John Beerens blijft ook in de showbizzland niet onopgemerkt. Zo was hij jurylid in het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Ook heeft hij vele Bekende Nederlandse voorzien van prachtige kapsels, zoals Yke Sturm, Fedde le Grand en Glennis Grace. Eind 2017 doet John samen met zijn vrouw Josephine mee aan Steenrijk, Straatarm. Hierin ruilt John een week lang met een gezin uit Tilburg-Noord. Tijdens deze ruil helpt John het gezin door nieuwe meubels te kopen en als echte thuiskapper te fungeren.

Professional-JohnBeerens.com

In het jaar 2011 werd ook nog het eigen programma van John uitgezonden, John Beerens’ Salon Takeover. Tijdens dit programma ging hij langs meerdere kapsalons om deze te helpen. Met ruim 450.000 kijkers is dit één van de best bekeken programma’s op RTL5.Zijn programma was een mooie inleiding voor de lancering van Pro-JohnBeerens.com, dé webshop voor professionals binnen de beautybranche. Momenteel is John, als echte ondernemer, elke dag druk bezig met het innoveren van zowel zijn beautywebshop voor consumenten als voor de professionals. Samen met zijn gemotiveerde team van beautylovers zorgt hij voor exclusiviteit en vernieuwing en streven zijn naar het doel om dé kappersgroothandel van Nederland en België te worden. Momenteel worden er al meer dan 125 merken aangeboden op de webshop Pro-JohnBeerens. Hierdoor is er veel variatie voor de kapsalons en andere beautybranche gerelateerde salons voor het inkopen van merken en producten. Pro-JohnBeerens.com geeft persoonlijk advies om de wensen van de salons zo goed mogelijk te vervullen.

JohnBeerens.com Pand vooraanzicht met logo

In april 2019 zijn we verhuisd naar een nieuw groter pand van 6000m2! Deze nieuwe basis is nodig om de klanten snel van hun beautyproducten te voorzien. Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van het nieuwe pand. Het dak is uitgerust met zonnepanelen en daardoor zijn we 100% zelfvoorzienend in electriciteit. Daarnaast beschikt het pand over het energielabel A++. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel zo worden de dozen die we gebruiken enkel geproduceerd van hout met een FSC Keurmerk.

Dat zijn harde werken wordt beloond blijkt als Pro-JohnBeerens.com in 2018 en in 2019 zichzelf één van de FD Gazellen mag noemen. Dit is een beloning voor snel groeiende bedrijven. Daarnaast wordt JohnBeerens.com in november 2020 uitgeroepen tot populairste website in de categorie fashion & beauty in de Website van het jaar verkiezing!

Website van het jaar

We deliver beauty! Veel shopplezier op Pro-JohnBeerens.com.

John Beerens en het Professoinals-JohnBeerens.com team    

+ 31 (6) 15 15 82 76

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje