DISTRIBUTEUR BEAUTY & HAIR

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze producten of merken? We helpen je graag om te bepalen welke producten of merken het beste bij je bedrijf of persoonlijk gebruik past. JohnBeerens.com is de distributeur van bekende en succesvolle merken zoals CHI, Biosilk en Diva Pro. Naast de zojuist genoemde merken kan je onderaan deze pagina alle merken vinden die JohnBeerens.com aanbied. We streven naar een continue ontwikkeling en verbetering in ons aanbod en service. Onze missie is om de grootste distributeur te zijn in onze regio, is er een nieuwe merk in opkomst dan willen wij voor je klaarstaan. We doen ons uiterste best om de constante veranderingen in onze branche nauwlettend in de gaten te houden zodat we ons aanbod hierop af kunnen stemmen.

John Beerens is een van de meest succesvolle kappers uit Nederland en een succesvolle ondernemer in de beauty en haarproducten branche. Met zijn expertise en kennis werkt hij samen met gedreven partners en collega’s om samen het gezamenlijke doel te realiseren; grootste en snelste leverancier van beauty en haarproducten voor zowel consumenten als bedrijven met goede service en een eerlijke prijs.


Hebben wij je interesse gewekt? We nodigen je graag uit contact op te nemen via: [email protected]

JohnBeerens.com is de distributeur van de volgende merken: 

Alter Ego
B.TAN

Beard Junk
Bgorgeous Hairextensions
Biosilk
Blumaan
CHI
Clubman Pinaud
Colour Reset
Dessata
Diva Pro
Esquire Grooming
GBH
Hairloxx Hairextensions
Hairfinity
HH Simonsen
Keratin Complex
L'Alga
Lock Stock & Barrel
LS&B Original Blends
Minetan
Perfect Shine
SachaJuan
Squalan Skincare
Talavera Split-Ender
Tangle Teezer
The Collection
The Knot dr.
VIBA Color
Vitaminoplex
Waterclouds Haircare
WHiTE


Let op: prijzen op de website voor professionals worden zichtbaar nadat je een account aanmaakt. Consumenten prijzen zijn altijd zichtbaar op JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje