We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Body Mist

Johnbeerens.com heeft verschillende bodymists in het assortiment. Met onder andere bodymist van merken als Janzen en Skeyndor. De bodymists zijn alle van goeie kwaliteit en geschikt voor ieder huidtype. Bodymist is een variant op parfum maar speciaal om op het lichaam te sprayen.

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Essentiële oliën
  • Heerlijke geur

Body Mist bij Johnbeerens.com

Een body mist is een lichtere variant van parfum. Er kan gezegd worden dat een Body Mist tussen een huidspray en parfum zit.  Ze ruiken vaak wat frisser en zijn groter verpakt. Doordat het parfum-gehalte lager is dan bij een parfum of eau de toilette, zijn de geuren minder sterk en blijven ze ook wat minder lang hangen. Dit hoeft niet altijd een nadeel te zijn. Veel vrouwen gebruiken liever een body mist, omdat ze parfum bijvoorbeeld te overheersend vinden.

Body Mist online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. U kunt altijd, als u persoonlijk advies wil, contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de bodymists in ons assortiment. U kunt ons bereiken via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje