Weergave Rooster Lijst
13-13 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
  1. Hairloxx Professional Haircare Pre-Treatment Shampoo
    • Verwijdert alle vervuiling en vetten 
    • Blijft beter zitten
    • Gebruik een extensionbehandeling 
Weergave Rooster Lijst
13-13 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Shampoo voor hairextensions

Hairextensions worden veel gebruikt om het haar te verlengen of om het extra volume te geven. Het is een kostbaar product waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. De juiste verzorging is erg belangrijk voor dit haar aangezien je op deze manier het langste plezier blijft houden van de verlenging en verdikking. Een goede shampoo voor extensions is hierin erg belangrijk. Bij JohnBeerens.com hebben we mooi assortiment aan shampoos die gericht zijn op het reinigen en verzorgen van hairextensions.

Totale verzorging van hairextensions

De juiste verzorging begint bij het wassen van het haar. Door de juiste shampoo te gebruiken blijven de extensions soepel en zacht. Zo houdt een shampoo voor extensions rekening met haar dat beschadigd is en kan gaan pluizen. Hairloxx is een merk dat goede producten heeft voor een complete verzorging van de hairextensions, zo ook een shampoo voor extensions. Een borstel speciaal voor hairextensions is ook een product dat de hairextensions langer mooi houdt. Na het wassen van uw hair extensions raden wij u aan om niet met nat haar of los haar te gaan slapen. Dit kan voor klitten zorgen! Droog uw haar altijd voor u gaat slapen, en doe uw haar in een losse staart of losse vlecht. Een shampoo voor extensions is een product dat jouw extensions verzorgt op een manier die extensions nodig hebben.

  • Verzorgt de extensions
  • Voor langdurig plezier van het haar

Ga jij een shampoo voor hairextensions kopen of ben je op zoek naar een goede shampoo voor extensions? Dan heeft JohnBeerens.com zeker een shampoo die aansluit bij jouw wensen en haartype. Ook voor het kopen van hairextensions ben je aan het goede adres. Kijk hiervoor bij onze pagina met hairextensions.

De beste shampoo voor extensions

Hairextensions zijn niet goedkoop en hebben speciale verzorging nodig. De extensions zullen nooit precies hetzelfde haartype hebben als jouw eigen haar. Daarom is een goede verzorging en styling erg belangrijk om de hairextensions goed tot zijn recht te laten komen. Een shampoo voor hairextensions kan jouw haar wonderen doen. Gebruik de reviews onder de producten en de filterfuncties om de geschikte shampoo voor jouw haar te zoeken. Het assortiment is ruim waardoor het vinden van de beste shampoo voor extensions zeker gaat lukken. Ga je een shampoo kopen maar heb je nog twijfels over de beste shampoo voor extensions, onze beautyspecialisten adviseren je graag. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje