We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dagcrème voor de gemengde huid

Heb je een vette T-zone maar toch droge plekjes op de huid? Dan heb je een gemengde huid. Het is lastig om de juiste dagcrème te vinden voor deze huid, omdat de gemengde huid zowel droog als vet is. Gelukkig heeft JohnBeerens.com een groot aantal dagcrèmes voor de gemengde huid in het assortiment!

Gemengde huid

De gemengde huid heeft zowel droge als vette plekken op de huid. De T-zone, dat wil zeggen: het voorhoofd, de neus en de kin, is altijd vet. De wangen en overige plekjes in het gezicht zijn droog. Je kunt ervoor kiezen om de gedeeltes apart te verzorgen. Dus je verzorgt de vette huid apart en de droge huid ook. Je kunt ook kiezen voor een dagcrème die speciaal is bedoeld voor de gemengde huid om de juiste verzorging te bieden aan je gezichtshuid.

Verzorging

De verzorging van de gemengde huid is dus wat lastiger. Het is in ieder geval belangrijk om de huid twee keer per dag te reinigen. Reinig de huid met een face wash speciaal voor de gemengde huid of een zachtere face wash. Gebruik eventueel een tonic om de poriën te verkleinen en af te sluiten. Richt hierbij vooral op de T-zone, omdat deze huid het meest vet is. Laat de tonic in de huid trekken en breng daarna een royale laag aan van je gewenste dagcrème voor de gemengde huid. Je kunt er dus ook voor kiezen om een dagcrème voor de vette huid aan te brengen op de T-zone, en een dagcrème voor de droge huid op de droge plekken van het gezicht.

Dagcrèmes

JohnBeerens.com heeft een groot aantal dagcrèmes die geschikt zijn voor de gemengde huid. Wil je een wat luxere crème? Dan is Matis AvantAge Jeunesse normal & combination skin ideaal! Deze crème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een verbetering van de gecombineerde huid. Wil je een wat betaalbare dagcrème? Dan is de Skyendor Essental Hydrating Emulsion perfect. De crème hydrateert en brengt de vochtbalans van de huid weer goed op peil. 

Tip

Heb je erg last van een glimmende huid? Zorg dan dat je een poeder in je tas hebt die matteert. Heb je die niet altijd bij? Dan zijn vloeitjes, ja die van shag, ook ideaal. Deze absorberen namelijk goed, zodat vet ook geabsorbeerd wordt! Goedkoop, en werkt perfect

Heeft u nog vragen over dagcrèmes voor de gemengde huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje