L'Oréal Majirel High Lift

Belangrijkste kenmerken

  • Permanente kleur 
  • Tot 4-5 tinten lichter 
  • Zacht en glanzend haar
  • Dekt grijs haar niet

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Dof haar, Droog haar, Extensions, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Gevoelige hoofdhuid, Grijs haar, Haaruitval, Hoofdhuid met roos, Krullend haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar, Vet haar
Merken L'Oréal Professionnel
Inhoud 50 ml
 

Veelgestelde vragen

hallomoet ik bij dit product waterstof erbij kopen of zit dat er al bij inbegrepen
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Langhoudende permanente kleur in verschillende tinten blond. Deze serie bevat tinten variërend van neutraal en koel naar stralend en platinablond. 

De Majirel High Lift is een krachtigere opvolger van de minder sterke Majiblond Ultra. De High Lift licht het haar tot wel 4-5 tinten op bij niet gekleurd haar. De haarverf is verrijkt met Ionene G, een bestandsdeel dat ervoor zorgt dat het haar wordt beschermd en gehydrateerd tijdens het verven, en Incell wat er voor zorgt dat vocht wordt afgestoten door het haar. Deze combinatie van deze bestandsdelen zorgt ervoor dat het haar heerlijk zacht wordt en een prachtige glans krijgt. 

Let op: De High Lift dekt grijs haar NIET! Wel is het mogelijk om verspreid grijs haar tot 30% te dekken. 

  • Permanente kleur 
  • Tot 4-5 tinten lichter 
  • Zacht en glanzend haar
  • Dekt grijs haar niet

Gebruik

Meng de gewenste kleur Majirel High Lift met de juiste hoeveelheid waterstof. De mengverhouding hiervoor is 1 op 2. Breng de haarverf aan op droog haar. Begin met aanbrengen bij de haaraanzet en werk naar de punten. Verdeel de haarverf gelijkmatig over het haar. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een kwast. Was Majirel High Lift na 50 minuten grondig uit.

Resultaat

Het eindresultaat is afhankelijk van de originele haarkleur. JohnBeerens.com kan daarom geen garanties geven op het eindresultaat. Lees altijd goed de bijsluiter door voor gebruik. Wanneer het goed is gebruikt, geeft VIBA Permanent Colouring Cream een langdurig intense en verzorgde haarkleur.


Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje