De webshop voor professionals in de beautybranche

L'Oréal Professional Dia Richesse

Belangrijkste kenmerken

  • Voor alle haartypes 
  • Semi-permanente kleuring 
  • Ammoniakvrij 
  • Intense kleur 
  • Dekt grijs haar 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Als ik dit product wil gebruiken, moet ik dan de Dia activator apart kopen of zit dat er bij in?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

LET OP: vanaf 01/01/22 wordt L’Oréal Professionnel haarverf niet meer verkocht aan consumenten. Bestel je zakelijk? Klik dan hier om een account aan te maken op onze site voor professionals.

Ben je geen kapper maar wil je toch graag een kwalitatieve haarverf bestellen? Bekijk dan eens onze VIBA haarverf. Met de code VIBA4YOU ontvang je 10% korting op alles van VIBA. 


De L'Oréal Dia Richesse is een semi-permanente kleuring die zeer geschikt is om natuurlijk haar te kleuren of voor het toevoegen van een intens karakter.

De L'Oréal Dia Richesse versterkt de natuurlijke haarkleur door middel van een ammoniakvrij kleur-op-kleur kleurproces. Als gevolg hiervan is deze kleurbehandeling aanzienlijk minder schadelijk dan een behandeling met een andere haarkleuring. Het haar krijgt hierdoor een diepe kleur en wordt heerlijk zacht. Door het kleur-op-kleur proces geeft deze haarkleuring een perfect resultaat dat afgestemd is op de eigen haarkleur. Deze haarverf is bovendien ook ideaal voor het verbergen van beginnend grijs haar en geeft het haar zijn natuurlijke kleur terug. Dia Richesse dekt grijs haar tot wel 70%. Dankzij de innovatieve conditionerende formule zorgt de Dia Richesse er bovendien voor dat het haar glanzend, vibrant en sterk aanvoelt. De kleur blijft tot wel 4 weken aanwezig, variërend van het type kleur en de conditie van het haar. 

De belangrijkste kenmerken: 

  • Voor alle haartypes 
  • Semi-permanente kleuring 
  • Ammoniakvrij 
  • Intense kleur 
  • Dekt grijs haar 

Gebruik:

Let op, een haarkleuringsproduct kan een allergische reactie geven, doe daarom altijd voor de behandeling een huidtest om te zien of het product een reactie opwekt. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. 

Gebruik altijd wegwerp handschoentjes bij de behandeling met de L'Oréal Professionnel Dia Richesse Haarverf. Meng de Dia Richesse met een Dia activator. Lees de gebruiksaanwijzing goed door voor de juiste verhouding.  Breng het mengsel aan met een verfkwast en breng het als eerste aan op de aanzet van het ongewassen haar waarna je naar beneden werkt. Laat het product intrekken, de gemiddelde inwerktijd van deze haarverf is 20 minuten. Spoel vervolgens het haar goed uit zodat de verf helemaal uit het haar verwijderd is. Was vervolgens het haar met een colour shampoo en een colour conditioner. 

Resultaat:

Na gebruik van de L'Oréal Professional Dia Richesse Haarverf krijgt je haar een rijke natuurlijke kleur. De verf zorgt voor bescherming en versterking van het haar en voorziet je lokken van een waanzinnige glans. 

Bestel de L'Oréal Professionnel Dia Richesse Haarverf vandaag nog bij Johnbeerens.com en geniet snel thuis van deze prachtige kleuren!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Dof haar, Droog haar, Extensions, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Gevoelige hoofdhuid, Grijs haar, Haaruitval, Hoofdhuid met roos, Krullend haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar, Vet haar
Merken L'Oréal Professionnel
Vrij van Ammoniak

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje