We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Matte foundation

Heb je een vet huidtype die vaak erg glimt? Dan is een matte foundation perfect voor jou! JohnBeerens.com bevat drie verschillende foundations met een matte afwerking die ideaal zijn voor een glimmende huid.

Huidverzorging

Zorg er altijd voor dat de huid de juiste verzorging krijgt. Wanneer je een vette huid hebt is het belangrijk dat daar de juiste huidverzorgingsproducten voor gebruikt worden om het onder controle te houden. Zorg ervoor dat de huid schoon is voordat er foundation wordt aangebracht.

Pupa Active Light Foundation

Deze foundation is speciaal voor de lichte huid, maar ook voor de vette huid. Deze foundation is namelijk olievrij en is op basis van water. Hierdoor worden poriën zo min mogelijk verstopt waardoor er ook geen ontstekingen ontstaan. Deze foundation heeft een matte afwerking die glimmen tegengaat.

Marbert Matifying Foundation

De naam zegt het al, deze foundation heeft een matte afwerking. Deze foundation is geschikt voor de gemengde tot vette huid en kalmeert deze. De foundation is niet-comedogeen en zorgt dat de poriën niet verstopt raken.

T.LeClerc Powdery Compact Foundation

Deze poederfoundation bevat een Japans zijde-achtig poeder dat zorgt voor een matte afwerking. Wanneer je een poederfoundation fijner vindt dan een vloeibare, is deze ideaal. Let op: deze powdery foundation is niet geschikt voor de zeer vette huid.

Tip

Wanneer je erg snel glimt, kun je het beste een matte poeder als finish over je foundation gebruiken. Stop de poeder in je tas en werk af en toe de poeder bij zodat het glimmen verdwijnt!

Heeft u nog vragen over matte foundations? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag