We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Make-up spons

Een make-up spons is een razend populair product dat gebruikt wordt om foundation of concealer aan te brengen door zowel visagisten als make-up liefhebbers thuis. Met zo’n ei-vormige spons kan foundation egaal aangebracht worden en zullen er geen strepen of vlekken ontstaan. Een van de voordelen van foundation aanbrengen met een make-up spons ten opzichte van een kwast of uw vingers is dat een spons erg flexibel is en daardoor alle delen van het gezicht makkelijk bereikt kunnen worden. Door het gebruik van een make-up spons bereikt u gemakkelijk een natuurlijke, egale look!

Het gebruik van een make-up spons

Een make-up spons kan zowel nat als droog gebruikt worden maar hij werkt het beste als hij vochtig is. Daarom is het handig om de spons eerst even nat te maken onder de kraan, hierna kunt u de spons voorzichtig uitknijpen en dan is hij klaar voor gebruik! Het is belangrijk om de foundation deppend aan te brengen op het gezicht, hierdoor ontstaat een natuurlijke en egale look. De brede kant van de make-up spons, ook wel de onderkant van het ei, is handig voor de grotere oppervlakken van het gezicht zoals het voorhoofd en de wangen. Het puntje van de make-up spons is ideaal voor het aanbrengen van foundation of concealer onder de ogen of rondom de neus, hierdoor kunt u extra precies werken! Ook biedt JohnBeerens.com mini make-up sponzen, deze werken nog preciezer en zijn perfect voor het gericht aanbrengen van concealer. Ook kunt u crème blush of bronzer aanbrengen met een make-up spons, ideaal! Het is belangrijk uw make-up spons regelmatig schoon te maken, hierdoor gaat hij nog langer mee!

Bestel een make-up spons online

Wilt u ook eens zo’n handige make-up spons proberen? JohnBeerens.com biedt een uitgebreid assortiment aan make-up sponzen in verschillende vrolijke kleuren en maten. Hierdoor is er voor iedereen een juiste spons te vinden! Bij vragen over de producten of over het gebruik van een make-up spons kunt u altijd terecht bij ons team van beautyexperts via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag! 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje