We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Color Extend

Redken Color Extend is één van de velen productenlijnen van Redken. Altijd al lang willen genieten van je haarkleur? Redken Color Extend kan je daarbij helpen. Deze lijn is speciaal ontwikkelt om gekleurd haar te beschermen zodat je langer kan genieten van je gekleurde haar. Heb je gekleurd haar en wil je dat de kleur intens wordt gehouden? Dan is Reden Color Extend precies wat je zoekt!

Life isn't perfect, but your hair can be

Redken Color Extend biedt opties voor meerdere haartypes. Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen voor de Color Extend Blondage lijn. Deze producten halen de warme tinten uit het haar en zorgen voor een koele tint. Daarnaast geeft het een natuurlijke glans en heeft het een heerlijke geur. Daarbij heeft Color Extend ook een lijn voor normaal gekleurd haar. Deze lijn heet de Color Extend Magnetics. Deze producten zijn geschikt voor elke haarkleur en type. Deze lijn verzorgt en beschermt de haarkleur tegen vervaging en zorgt voor zijdezacht, glanzend haar. Daarnaast versterkt en voedt het de haren. De Redken Color Extend producten zorgen voor een verlenging van de levensduur van de haarkleur en geeft daarbij een intense verzorging aan de haren.

Voor een optimaal resultaat raden onze beautydeskundigen aan om de Redken Color Extend producten in combinatie te gebruiken.

Redken Color Extend online bestellen

Wil je langer kunnen genieten van de kleur van jouw haar? Bestel dan de Redken Color Extend producten veilig via JohnBeerens.com. Deze producten geven het geverfde haar de verzorging die het nodig heeft en verdient. Indien je advies nodig hebt over één van de producten van Redken Color Extend, neem dan contact op met onze beautycare agents via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag