We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Masker

Redken is een zeer geliefde naam in de haarverzorgingwereld. Dit Amerikaanse merk is onderdeel van de L’Oréal Professional groep en is opgericht door kapper/scheikundige Jheri Redding en actrice/model Paula Kent. Redken biedt een breed assortiment aan producten aan waarbij Shampoo en Conditioner de basis vormen van de complete verzorging. Voor een optimaal resultaat gebruik 1-2 keer per week een masker tipt onze beautydeskundige.

Redken Mask laat uw haar weer stralen

JohnBeerens.com biedt vijf verschillende maskers van Redken. Zo is er de Redken All Soft Heavy cream mask, dit masker verzorgt zeer droog en breekbaar haar en zorgt ervoor dat het haar extra zacht aanvoelt. Daarnaast is er de Redken Color Extend Sun After Sun Mask die het haar beschermt tegen de zon en zee. De Redken Blonde Idol Mask is speciaal ontwikkeld voor blond haar. De Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction Mask verzorgt gekleurd haar intensief. Als laatste is er de Redken Extreme Strength Builder Plus Mask, dit masker biedt de hoogste concentratie herstellende ceramiden waardoor het haar al na drie behandelingen 96% sterker wordt. Is uw haar toe aan versterking? Kijk dan hieronder naar de vijf verschillende maskers van Redken.

Redken veilig online bestellen

Wacht niet langer en ga voor een optimaal resultaat met één van de haarmaskers van Redken. Via JohnBeerens.com kunt u deze verzorgende maskers veilig bestellen. Twijfelt u nog en heeft u liever wat advies? Neem dan gerust contact op met een van onze beautycare agents via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag