We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella Invigo Color Brilliance

Als het haar geverfd is kan de kleur als snel dof worden. Na het verven is het belangrijk om de haarkleur goed te behandelen, zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft! Met de Wella Invigo Color Brilliance producten wordt dit bereikt. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de kleurverzorging van het haar, zodat de kleur langer blijft zitten en het haar er gezond uitziet.

De producten

De Wella Invigo Color Brilliance lijn bestaat uit meerdere producten die allemaal een bijdragen leveren om de kleur van het haar goed te behouden. De lijn bestaat uit de volgende producten;

Wella Invigo Color Brilliance Shampoo

De Wella Invigo Color Brilliance Shampoo is speciaal ontwikkeld om de glans van de haarkleuringen te verbeteren. Zelfs fijn haar wordt met deze shampoo levendig en krijgt een prachtige gezonde glans. Met Wella Invigo Color Brilliance Shampoo zal het gekleurde haar zacht en onweerstaanbaar soepel aanvoelen.

Wella Invigo Color Brilliance Conditioner

De Wella Invigo Color Brilliance Conditioner is voor fijn tot normaal haar. De conditioner verzorgt en hydrateert het haar. Daarnaast wordt het haar beschermd tegen uitdroging, warmte en kleurvervaging. Met de Wella Invigo Color Brilliance Conditioner zal het haar soepel worden en heerlijk zacht aanvoelen. Het haar krijgt een mooie glans en zal weer opleven.

Het Wella Invigo Color Brilliance Masker

De Wella Invigo Color Brilliance maskers zijn voor fijn tot normaal haar. De maskers helpen direct de levendigheid van het gekleurde haar te herstellen en te versterken. Met het Wella Invigo Color Brilliance Masker voor weerbarstig haar wordt het beschadigde haar hersteld en kleurvervaging voorkomen. De Wella Invigo Color Brilliance Maskers maken het haar weer levendig.

Wella Invigo Color Brilliance Serum Kleurbescherming

De Wella Invigo Color Brilliance Serum Kleurbescherming beschermt het haar optimaal tegen kleurverlies. Wella Invigo Color Leave-In Balsem zorgt voor soepel gekleurd haar en een zijdezacht gevoel. De Wella Invigo Color Brilliance Leave-In Mousse wordt door het haar opgenomen en geeft een zacht lichtgewicht gevoel. De mousse beschermt het haar tegen uitdroging.

Wella Invigo Color Brilliance online bestellen

Johnbeerens.com wilt dat al haar klanten er perfect uitzien en dat het beste uit iedereen gehaald kan worden. Dit is dan ook de reden waarom JohnBeerens.com alleen de beste haarproducten in haar assortiment heeft. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag