De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Olaplex Salon Intro Kit

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Herstellende behandeling
  • Bevat het unieke Olaplex
  • Haar is weer zacht en glanzend

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een kit die het haar beschermt en versterkt tijdens een kleur- of blondeerbehandeling en vermindert beschadiging en breuk.

De Olaplex Salon Intro Kit is een unieke haarbehandeling bestaande uit twee stappen. Deze kit bevat de Olaplex No.1 Bond Multiplier en de Olaplex No.2 Bond Perfect. De combinatie van deze producten zorgt er voor dat de structuur van het haar behouden wordt of verbeterd wordt wanneer het haar beschadigd is. Daarmaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. 

Belangrijkste kenmerken:

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Herstellende behandeling
  • Bevat het unieke Olaplex
  • Haar is weer zacht en glanzend

Olaplex No.1 Bond Multiplier

De Olaplex No.1 Bond Multiplier is de eerste stap van deze behandeling en kan toegevoegd worden aan haarverf. Deze Bond Multiplier kan ook als een opzichzelfstaande herstellende behandeling gebruikt worden door simpelweg te mengen met water.

Olaplex No.2 Bond Perfector

De tweede stap, de Bond Perfector, wordt aangebracht direct na het uitspoelen van de Olaplex No.1 Bond Multiplier.

Olaplex No.3 Hair Perfector

De Olaplex No.3 Hairperfector is een thuisbehandeling die beschadigd haar weer hersteld, deze is apart verkrijgbaar. Door het haar te stylen, te föhnen of door te verven, kan het haar beschadigd raken. De verbindingen in het haar worden door deze behandelingen beschadigd.  

Gebruik:

Meng de Olaplex No.1 Bond Multiplier met haarverf. Deze stap kan ook op zich zelf gebruikt worden door het te mengen met water. Was vervolgens de haarverf of de mix met water grondig uit. De Olaplex No. 2 Bond Perfector is de volgende stap in de behandeling. Laat deze Bond Perfect minimaal vijf minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. Was het haar met een shampoo en conditioner. De Olaplex No. 3 is een apart verkrijgbare thuisbehandeling, die meerdere malen per week gebruikt mag worden. Breng deze Hairperfector aan op schoon, handdoekdroog haar en laat het minimaal 10 minuten inwerken. De Hairperfector is geen conditioner of leave-in conditioner en moet dus grondig worden uitgespoeld. Om verzekerd te zijn van exact het juiste gebruik van deze kit is een uitgebreide gebruiksaanwijzing te vinden op de verpakking en flyer in de doos.

Resultaat:

Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar zacht, glanzend en is de structuur van het haar weer hersteld. 

Olaplex:

Olaplex is de eerste uitvinding op gebied van schoonheid van Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, twee van de meest vooraanstaande doctoren op gebied van chemie en materiaalkunde. Olaplex is een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder siliconen en olie, die kapotte verbindingen in het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt.  Het zorgt er voor dat het haar sterker wordt dan ooit tevoren.

100% originele producten

Olaplex waarschuwt voor namaak producten die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Olaplex binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze Olaplex producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële distributeur. Je kunt gemakkelijk controleren of jouw Olaplex echt is of een namaak product. Op de orginiele Olaplex kun je namelijk een QR-code vinden, die als je hem scant, je meteen naar de officiële Amerikaanse website brengt. Als je geen QR-code kan vinden of de code brengt je niet naar de officiële Ameriaanse webiste van Olaplex, kun je er vanuit gaan dat je een namaak product in je bezit hebt. 

Bestel Olaplex Salon Intro Kit bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Droog haar, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Grijs haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 896364002367
Merken Olaplex
Vrij van Parabenen, Sulfaten, Siliconen en Gluten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje