De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

SASSOON Illuminating Restore Treatment

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Herstelt beschadigd haar volledig
  • Behoudt de haarkleur
  • Vrij van SLS, sulfaten en siliconen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Sassoon Illuminating Restore is een intensief herstellende treatment. Het is geschikt voor gekleurd of chemisch behandeld haar. Gekleurd haar heeft extra verzorging nodig vanwege de beschadigingen door de behandeling. Dit masker van Sassoon herstelt het beschadigde haar weer volledig. Sassoon Illuminating Restore zorgt ervoor dat het haar minder snel afbreekt. De haarkleur wordt behouden en wordt voorzien van glans. Het masker kan wekelijks gebruikt worden. Het masker is vrij van SLS, sulfaten en siliconen.
De Sassoon Illuminating Restore is een zeer intensieve en herstellende treatment. Na 5 keer gebruik is er tot 100% haarherstel.

  • Voor gekleurd haar
  • Herstelt beschadigd haar volledig
  • Behoudt de haarkleur
  • Vrij van SLS, sulfaten en siliconen

Gebruik:

Was het haar eerst goed met shampoo. Laat de shampoo even inwerken en spoel het daarna grondig uit het haar. Breng een hoeveelheid Sassoon Illuminating Restore gelijkmatig aan op het haar. De hoeveelheid hangt af van de lengte en dikte van het haar. Laat het masker 15 tot 20 minuten intrekken en spoel daarna het haar grondig uit met lauwwarm water.

Resultaat:

De haarkleur zal langer behouden worden en het haar zal voorzien worden van een mooie glans. Het beschadigde gedeelte in de haren wordt volledig hersteld en de haren zullen minder snel afbreken.

Tip:

Wikkel na het aanbrengen van het masker een warm gemaakte handdoek om het haar. De warmte zal de haarschubben openen, waardoor het masker gemakkelijker door het haar wordt opgenomen.

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Gekleurd haar
EAN code 4015600138141
Merken Sassoon
Vrij van Sulfaten

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje