We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Natuurlijke Zonnebrand

Zonnebrand is super belangrijk voor de bescherming van de huid. Tegenwoordig is het algemene kennis dat de zon erg schadelijk is voor de huid. De huid verslechterd en verouderd door de straling van de zon en om dit tegen te gaan is het belangrijk  om een goede zonnebrand te gebruiken. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen de gevaren van de zon. Bij een gevoelige huid is het belangrijk een zonnebrand te kiezen die mild is voor de huid. Een natuurlijke zonnebrand is dan perfect! Een zonnebrand met natuurlijke ingrediënten verkleint de kans op irritaties. Annemarie Bordlind Sun is een merk die natuurlijke zonnebrandand heeft in verschillende SPF's. 

De juiste SPF factor kiezen

Voor de juiste bescherming is het belangrijk om de juiste SPF factor te kiezen. SPF 6 tot en met 15 is erg mild en dus geschikt voor mensen met een donkere huid, die niet snel verbranden. SPF 20 en 30 zijn erg geschikt voor iedere dag en beschermen de huid tegen straling van de zon. SPF boven de 30 beschermt de huid optimaal en is perfect voor de bleke huid of als u in de felle zon gaat zijn voor langere tijd. Ook voor kinderen wordt SPF 50 aangeraden.

Natuurlijke zonnebrand online bestellen

Wilt u een van onze natuurlijke zonnebrandproducten proberen? Bestel dan veilig en snel bij JohnBeerens.com en u heeft ze morgen al in huis! Voor vragen over de werking van onze natuurlijke zonnebrandproducten kunt u altijd terecht bij onze beautycare via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje