Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Shampoo voor grijs haar

Voorkom een gelige gloed op uw grijze haren met de shampoos die speciaal zijn ontwikkeld voor grijs haar! Niet alleen zal de gele gloed verdwijnen, maar het haar zal ook optimaal verzorgd worden.

  • Voor grijs haar
  • Voor mannen

De shampoos

JohnBeerens.com biedt verschillende soorten shampoos aan voor grijs haar. Zo is er de L’Oréal LP Homme Grey Shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat het grijze haar geen gele gloed meer krijgt. De Wella SP Men Care Silver Shampoo gaat ook de gele gloed tegen en geeft tevens een schitterende zilveren glans aan het haar. Naast de twee bovenstaande shampoos zorgt de Floid Grijs Haar Shampoo er ook voor dat het vergelen van het grijze haar wordt voorkomen. Tot slot is er de Top Shelf 4 Men The Wash Shampoo. Dit is een verfrissende ervaring voor het haar, gezicht en lichaam. Deze heerlijke shampoo is ideaal voor de man die op zoek is naar een simpele, maar mannelijke shampoo.

Beautycare afdeling

Heeft u nog vragen over de shampoo voor grijs haar? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje