Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. 48% Korting CHI 44 Iron Guard Duo Shampoo + Conditioner 355ml
    • Beschermt tegen hitte van tools
    • Jojoba olie en Vitamine A en E
    • Geen sulfaten en parabenen
    • Gevoed en gehydrateerd haar dat in model blijft
Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

CHI 44 Iron Guard

De CHI Iron Guard is een lijn speciaal voor haar dat veel in contact is met hete stylingtools. De producten zorgen voor een optimale bescherming tegen hitte, het sterker maken en het voorkomen van verdere beschadiging.

CHI 44 Iron Guard producten

De lijn De lijn bestaat uit de CHI 44 Iron Guard Shampoo, die het haar op een milde manier reinigt en het haar sterker maakt. De CHI 44 Iron Guard Conditioner die ook uw haar op een milde manier reinigt en uw haar sterker maakt en het zorgt voor soepel vallend haar. Daarnaast bestaat deze lijn van CHI uit een CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray, een haarspray die het haar beschermt tegen hitte en het kapsel gedurende de dag in model houdt. Tot slot is de CHI 44 Iron Guard een spray die aangebracht kan worden voor het stylen van het haar die meteen het haar beschermt en versteviging geeft.

CHI 44 Iron Guard Protection kit

Ook is er een complete protecting kit hierin zit de shampoo, conditioner, haarspray en de beschermingsspray compleet in een pakket voor de ultieme haarverzorging.

CHI 44 Iron Guard kopen

Alle CHI Iron Guard haarproducten kunt u eenvoudig en veilig kopen in de webshop. Mocht u vragen hebben over het gebruik, of advies wensen over de CHI 44 Iron Guard lijn. Dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze beautyspecialisten +31 (0)13 530 20 10. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze en geven u een passend advies. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje