Fudge wax is een van de meest veelzijdige haarproducten voor mannen. Fudge wax heeft een redelijke hoge hold waardoor het een populair product is voor mannen en vrouwen met kort en medium haar. De Fudge wax zorgt voor meer volume en textuur. Door de stevige fixatie kan je de hele dag genieten van haar dat goed blijft zitten.

Lees meer
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fudge Matte Hed Extra Paste
  • Matte finish
  • Textuurversterkend
  • Geeft volume
  • Makkelijk te doseren
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen
 2. Fudge Blow Dry Putty
  • Geeft controle 
  • Gemiddelde fixatie
  • Zacht en soepel haar 
  • Lichtgewicht 
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Fudge Wax

Met een goed stylingproduct kan het haar naar wens in model worden gebracht. Voor een warrige en matte look, is een wax het ideale product. Een wax zorgt voor een matte finish en is geschikt voor ieder haarytype. In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende stylingproducten vinden. Één van de favoriete stylingproducten zijn de waxes van Fudge. Deze stylingproducten zijn van hoge kwaliteit en geven het haar de ultieme look.

De favoriete wax van onze beautyexperts

Onze beautyexperts weten alles omtrent beauty in de breedste zin. Zo zijn ze zelf een grote liefhebber van stylingproducten zoals wax. De Fudge Varnish is de favoriete wax van onze beautyexperts. Deze wax heeft een kleistructuur en geeft meer textuur aan het haar. Het zal ervoor zorgen dat weerbarstig en statisch haar onder controle wordt gehouden. Hierdoor kan u genieten van een gladde look. Daarnaast maakt het de haren beweeglijk en bewerkbaar en zorgt het voor extra volume.

Algehele verzorging

Geniet u graag van een algehele verzorging? Dan kan u de verschillende producten van Fudge met elkaar combineren. Een algehele verzorging begint met een goede reiniging en eindigt met een stylingproduct zoals een wax. In het assortiment van JohnBeerens.com kan u een breed scala aan Fudge producten vinden die uw haar de optimale verzorging biedt die het verdient.

Fudge online bestellen

Heeft uw haar ook behoefte aan extra structuur? Bestel dan vandaag nog een Fudge Wax bij JohnBeerens.com. Met behulp van een goede wax kan het haar naar wens worden gestyled. Zo kan u binnen een handomdraai genieten van een uitmuntende look. Wilt u graag meer informatie over de verschillende producten van Fudge? Dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje