We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Shower Foam

Om het lichaam te voorzien van een heerlijke verzorging, heeft Janzen verschillende producten ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen. Zo zijn er 10 verschillende shower foams die de huid een sensationeel gevoel geven. De shower foams hebben ieder een eigen unieke geur. De parfumcollectie bestaat namelijk uit Grey 04, Black 22, Blue 33, Brown 51, Fuchsia 69, Orange 77, Sky 11, Skin 90, Sun 81 en Earth 46.  Deze heerlijke foam schuimt direct op en reinigt de huid op een milde wijze.

De verschillende Shower Foams

De zachte en romige foams zijn geconcentreerd woordt het erg zuinig in gebruik is. De shower foam schuimt royaal, zelfs nog voordat het in aanraking komt met water. De shower foams zijn beschikbaar in 10 verschillende geuren. Deze zijn als volgt:

  • Grey 04: Grey 04 Ceder & Sandelwood heeft een aardse geur. Het parfum is zuiver met zeldzame nuances. De geur bestaat uit hars en houtsnippers, atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout in combinatie met guayacan en teakhout. 
  • Black 22: Black 22 Bergamot & Tonka Beans is een rijke, fris-warme geur. De geur bestaat uit levendige bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.
  • Blue 33: Blue 33 Patchouli & Blue Ceder is een fruitige geur van ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus.
  • Brown 51: Brown 51 Exotic Flower & Saffron is een luxe en warm parfum. De geur bestaat uit amber, vermengd met stoere saffraan, kruiden en exotische bloemen.
  • Fuchsia 69: Fuchsia 69 Jasmine & Ylang-Ylang heeft een verleidelijke, zachte geur. Het parfum bestaat uit bloemblaadjes, exotische essences en de verleiding van ylang-ylang. Witte bloemen, waaronder jasmijn, anjer en zachte gardenia bepalen deze geur.
  • Orange 77: Orange 77 Fresh Rose & Mandarin is een zomers, onweerstaanbaar en zinnenprikelend parfum. De geur bestaat uit bloemen, fruit en vanille. Een vleugje kokos, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout maken deze geur af.
  • Sky 11:Sky 11 is een mysterieuze, licht androgyne geur met daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Van zachte naar zoete tonen, van stoere naar tedere accenten. Blue Musk & Cardamom is, om meerdere redenen, een parfum om niet snel te vergeten.
  • Skin 90: Skin 90 is opgewekt en vrolijk. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla. 
  • Sun 81: Sun 81 vangt de zomer in een potje en geeft je het hele jaar door een zonnig gevoel. Met accenten van citrus, jasmijn, amber, musk, exotische bloesem en de prachtige gele iris, vernoemd naar de godin van de regenboog.  
  • Earth 46: Earth 46, een parfum met karakter. Kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon. Spectaculair en spannend. De stoere, aardse en natuurlijke ingrediënten [nootmuskaat, appel, kruidnagel, sandelhout, amber, vanille en patchouli] zorgen voor een krachtig samenspel. 

Online bestellen bij JohnBeerens.com

Wilt u morgen al genieten van een heerlijk, zachte en verzorgde huid? Bestel dan vandaag nog uw favoriete shower foam bij JohnBeerens.com. De shower foam zal er voor zorgen dat uw huid op een milde manier wordt gereinigd terwijl het wordt ontdaan van stress. Wenst u meer informatie over de verschillende shower foams? Dan kan u altijd contact opnemen met onze Beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje