Redken Color Extend Magnetics

  • Verzorgt gekleurd haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Color Extend Magnetics

Redken Color Extend Magnetics is één van de productlijnen van Redken. Deze lijn is speciaal ontwikkelt voor vrouwen met gekleurd haar. Redken Color Extend Magnetics biedt herstel en zorgt voor reiniging en verzorging. Heeft u gekleurd haar en wilt u dat de kleur intens wordt gehouden? Dan is Reden Color Extend Magnetics precies wat u zoekt!

Haren verven

Haren verven is natuurlijk fantastisch want dit kan ervoor zorgen dat u dé kleur krijgt die u altijd al heeft willen hebben. Alleen het verven is schadelijk voor onze lokken. Daarom raden onze beautycare agents aan om 1-2 keer in de week een masker te gebruiken. Redken Color Extend Magnetics Mask verzorgt gekleurd haar intensief hierdoor blijft de haarkleur levendig en worden daarnaast de haarvezels ook versterkt. Dus geen paniek, met Redken Color Extend Magnetics Mask blijft de kleur mooi en is uw haar ook nog verzorgd!

Bescherm uw kleur!

Redken Color Extend Magnetics naast een verzorgend masker ook een shampoo en een conditioner. Een combinatie van deze producten zal het beste resultaat opleveren. Een shampoo reinigt en verzorgd de buitenste lagen van het haar. Een conditioner zorgt ervoor dat de schubbenlaag weer sluit waardoor het haar minder kwetsbaar is.

Bestel nu!

U kunt met Redken Color Extend Magnetics uw geverfde haar de verzorging geven die het nodig heeft en verdient. De complete lijn is veilig te bestellen via JohnBeerens.com. Morgen al beginnen? Dat kan als u op een werkdag voor 22:00 besteld. Heeft u liever eerst nog advies, neem dan contact op met onze beautycare agents via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag