De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

21 Nov. 2023

In Gesprek met Sandra: "Sutra's Innovativiteit is voor mij Onderscheidend!"

We gaan in gesprek met Sandra Faassen, een ervaren visagiste, haarstyliste en sales agent, over haar werk met Sutra. Sandra staat bekend om haar uitgebreide ervaring in de beautyindustrie en vertegenwoordigt Sutra, een merk dat innovatieve haarstylingtools aanbiedt, gericht op hittevrij stijlen met tools geschikt voor zowel de professional als de consument.

Deel dit artikel:

Sandra, gezien je diverse achtergrond in mode, visagie en haarstyling, hoe heeft dit geleid tot jouw keuze voor Sutra en wat spreekt je het meest aan in dit merk?

"Met mijn 18 jaar ervaring in sales heb ik veel tijd doorgebracht in kapsalons, waar ik uiteenlopende haarcosmetica en merken heb verkocht. Deze ervaring heeft mij veel inzicht gegeven in wat kappers en hun klanten zoeken in haarproducten en stylingtools. Wat mij bij Sutra vooral opviel, was het innovatieve karakter. Het is niet elke dag dat je een merk tegenkomt dat echt uniek is. Wanneer je zo'n merk ontdekt, wil je er deel van uitmaken.

Wat Sutra bijzonder maakt, is het vermogen om tools te creëren die niet alleen professioneel gebruikt kunnen worden, maar ook toegankelijk zijn voor de consument. Door de tools gebruiksvriendelijk te maken, kunnen mensen hun salonlook thuis nabootsen, zelfs zonder de hulp van een kapper. Dit past perfect bij de missie van Sutra: 'The Root to Healthy Hair'. Het is een totaalmerk dat iets biedt voor iedereen, ongeacht hun behoeften of vaardigheidsniveau."

Kun je ons meer vertellen over de unieke kenmerken van Sutra-producten, zoals de Healthy Heat, Infrared en Ionic technologieën, en hoe deze bijdragen aan haargezondheid en styling?

"Hoewel Sutra geen geheel nieuwe producten heeft geïntroduceerd, zoals warmteborstels, stijltangen of föhns, is het de innovatieve technologie achter hun producten die mij bijzonder aanspreekt. Neem bijvoorbeeld de infraroodlijn van Sutra, die specifiek is ontworpen om het haar te stylen zonder schade aan te richten. Met een toename van het gebruik van hittetools, is het vinden van een oplossing die je haren in model brengt maar tegelijkertijd de gezondheid van het haar behoudt, van cruciaal belang. Deze focus van Sutra op zowel styling als haarbescherming maakt hun producten uniek en zeer gewild."

Welk advies heb je voor professionals over het integreren van Sutra-producten in hun praktijk?

"Innovatieve producten zoals die van Sutra zijn ideaal voor kappers die zelf ook staan voor innovatie en kwaliteit. Sutra biedt voorwaarden die het aantrekkelijk maken voor salons om als reseller op te treden. Door Sutra-producten in hun salon aan te bieden, krijgen salons de kans om niet alleen hoogwaardige tools aan hun klanten te bieden, maar ook een extra inkomstenbron te creëren. Het gaat hierbij om het bieden van toegevoegde waarde aan de klantenervaring, terwijl de salon profiteert van de verkoop van deze kwaliteitsproducten. Dit is een win-win situatie: klanten krijgen toegang tot uitstekende haarstylingtools voor thuisgebruik en salons kunnen hun dienstverlening uitbreiden met het aanbieden van deze producten."

Neem contact op

We waarderen het leuke gesprek met Sandra en haar deskundige inzichten over Sutra. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van Sutra's haarstylingtools, nodigen we u uit om contact op te nemen met Sandra voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Sandra Faassen

Sutra Agent - Johnbeerens.com

+31 6 461 22 514

[email protected]

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje