De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

18 Mrt. 2024

Ontdek de Revolutionaire Dyson Supersonic r™: Dé tool voor Professionele Haarstylisten

In de altijd evoluerende wereld van haarstyling brengt Dyson, bekend om zijn grensverleggende innovaties, de Dyson Supersonic r™ op de markt. Sneller. Lichter Sneldrogend. Zonder hitteschade. 
Ontworpen met precisie, snelheid en bescherming tegen hittebeschadiging in het achterhoofd, is dit hét hulpmiddel dat elke stylist nodig heeft. Binnenkort verkrijgbaar als Pre-order bij Pro-JohnBeerens.com 

Deel dit artikel:

Ongeëvenaarde Technologie

De Dyson Supersonic r™, voorgesteld tijdens de New York Fashion Week, is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie. Uitgerust met een nieuwe verwarmingstechnologie, de geavanceerde Dyson Hyperdymium™ motor, en intelligente RFID-sensoren, biedt deze föhn een optimale luchtstroom en temperatuurregeling voor ongeëvenaarde stylingprestaties.

Compact en Krachtig

Dyson-ingenieurs kregen de opdracht overtroffen om de kleinste, maar krachtigste föhn te creëren. Met een grootte die 30% kleiner en 20% lichter is dan zijn voorgangers, biedt de Dyson Supersonic r™ een moeiteloze stylingervaring zonder in te leveren op prestatie. Bewezen op 's werelds grootste modepodia, van New York tot Parijs, is de Dyson Supersonic r™ de voorkeurskeuze van VIP-stylisten voor het creëren van adembenemende looks zonder het risico van hitteschade.

Ergonomie Ontmoet Innovatie

De unieke 'r'-curve van de Dyson Supersonic r™ zorgt voor een ergonomische ervaring die stylisten in staat stelt om met ongekende controle en comfort te werken, terwijl het verlaagde gewicht en de vorm pijnlijke armen en spanning gerelateerde verwondingen helpen te voorkomen.

Intelligente Warmteregeling

Met zijn geavanceerde thermistor en temperatuursensoren bewaakt de Dyson Supersonic r™ de luchttemperatuur meer dan 20 keer per seconde, waardoor hitteschade wordt voorkomen en de natuurlijke glans van het haar wordt beschermd.

Geoptimaliseerde RFID-Opzetstukken

De innovatieve RFID-technologie past de föhninstellingen automatisch aan voor een optimale stylingervaring voor elk haartype, van het versterken van krullen met de diffuser tot het versnellen van de droogtijd met de ruwe droogmodus.

Aangepaste Stylingervaring

Dankzij de mogelijkheid om laatst gebruikte instellingen te onthouden, minimaliseert de Dyson Supersonic r™ de aanpassingstijd, waardoor stylisten meer tijd hebben om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van prachtige haarstijlen.

Geavanceerde Filtertechnologie

Het innovatieve 3D-mesh-ontwerp van het filter vangt verontreinigende stoffen en stylingproducten op, waardoor de levensduur van de föhn wordt verlengd en de prestaties worden gemaximaliseerd.

Conclusie

De Dyson Supersonic r™ is niet zomaar een föhn; het is een revolutionair hulpmiddel dat de kunst van haarstyling opnieuw definieert. Met zijn geavanceerde technologie, ergonomische ontwerp en superieure prestaties, is de Dyson Supersonic r™ de ultieme keuze voor professionele stylisten die streven naar perfectie zonder compromis. Ontdek vandaag nog de toekomst van haarstyling, exclusief bij pro-johnbeerens.com.

Exclusief verkrijgbaar bij Pro-JohnBeerens.com - Pre-Order nu!

Mis deze kans niet om uw styling naar een hoger niveau te tillen. Pre-order binnenkort bij pro-johnbeerens.com. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de Dyson Supersonic r™ voor professionele stylisten.

Bekijk deze video met meer informatie over het tot stand komen van de Dyson Supersonic r™: The engineering story behind the Dyson Supersonic r™ 

Professional Tips & Trends

Bekijk alle Beauty Tips & Trends

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje