We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Treatment voor haaruitval

Een treatment is een behandeling waarbij een bepaald haarprobleem wordt aangepakt, zoals haaruitval. Een treatment voor haaruitval is een behandeling die net wat intensiever is dan bijvoorbeeld een haaruitval shampoo of haaruitval conditioner. Iedere treatment zorgt ervoor dat haargroei van de wortel wordt gestimuleerd waardoor haarverlies of kaalheid wordt geremd en dat haargroei wordt gestimuleerd. De meest voorkomende redenen dat je last hebt van haaruitval zijn onder andere een verstoorde hormoonbalans en een tekort aan bouwstoffen in de hoofdhuid. Erfelijke haaruitval behoort ook tot de top redenen voor haaruitval, maar is helaas niet te voorkomen. Erfelijke haaruitval behandelingen kunnen het wel remmen en het haar herstellen zodat de haarwortels actief worden gemaakt waardoor deze weer gaat groeien. Kijk bij haaruitval op oorzaak waarom jij last hebt van haaruitval. Wij hebben de beste haaruitval treatments van merken als DS Laboratories, Redken en Vitality’s.

  • Haaruitval treatments voor elke haarprobleem
  • Intensieve behandeling voor haarverlies of kaalheid

Haaruitval treatment producten

Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Haaruitval wordt veroorzaakt door erfelijke factoren, stress, chemotherapie en hormonale veranderingen. Hormonale veranderingen kunnen worden veroorzaakt door de overgang, zwangerschap en de schildklier. Kijk bij haaruitval op oorzaak wat de reden is van jouw haaruitval. Hieronder lichten we een paar treatments uit tegen haaruitval met de bijbehorende Ingrediënten die speficieke haarproblemen aanpakken.

Elke treatment heeft andere ingrediënten die andere haarproblemen aanpakt. Zo heeft Indola bijvoorbeeld een root activating lotion die ideaal is voor mensen waarbij het haar steeds dunner wordt. Deze haaruitval treatment komt in een handige verpakking die 8 kleine flesjes bevat van 7 ml die je 2 keer per dag een halve tube moet aanbrengen. Op deze manier weet je precies dat je een goede dosering gebruikt. Na 6 weken zal de haaruitval verminderd zijn en na 24 weken zal het haar zichtbaar dikker zijn. Een ander product voor veel haaruitval of extreme haaruitval is de Redken Cerafill Maximize Aminexil Haarkuur waarbij de vernieuwing van haarcellen wordt gestimuleerd. Dit product bevat aminexil, een ingrediënt dat de verharding van collageen tegengaat en zo de levensduur van de haren verlengt. Aminexil zorgt ervoor dat de haren langer en dikker worden, korte haartjes weer gaan groeien, haren langer doorgroeien en dat je een vollere haardos verwezenlijkt. Aminexil zorgt voor haargroei, maar alleen als de haarzakjes nog haar bevatten, bevatten ze geen haar, dan kan Aminexil er niet voor zorgen dat deze haar terugkomt. Ook zijn er haaruitval treatments van bijvoorbeeld DS Laboratories die dihydrotestosterone (DHT) onderdrukken. DHT is het middel dat zorgt voor erfelijke haaruitval. Erfelijke haaruitval kan niet voorkomen worden, maar kan wel onderdrukt worden en de haargroei stimuleren. Andere treatments tegen haaruitval specialiseren zich juist op het gebied van hoofdhuid en haarzakjes. Zo bestaat Mediceuticals Cellagen Revitalizer Treatment uit triaminocoptinol, Nutracell en Femmigen. Triaminocoptinol is een ingrediënt dat overmatig haarverlies vermindert en nieuwe haargroei stimuleert, Nutracell stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid en Femmigen zorgt ervoor dat de hoofdhuid wordt gezuiverd en ontgift. Deze ingrediënten zullen er uiteindelijk voor zorgen dat de haaruitval oorzaak wordt aangepakt en dat de haargroei wordt gestimuleerd.

Haaruitval treatment online bestellen

Elk van deze unieke ingrediënten heeft weer een andere werking voor een specifiek haarprobleem, zorg daarom dat je altijd leest welk product het beste voor jouw haarprobleem is. Of dat nu haaruitval is door stress, erfelijke haaruitval of door hormonen, wij hebben een breed assortiment dat al jou problemen kan aanpakken! Kan je niet vinden welk product bij jou past? Onze beautyspecialisten helpen je graag bij het vinden van jouw ideale product om haaruitval te verminderen. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje