We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Pre-shave olie

Voor het scheren is het belangrijk om de huid voor te breiden met de Pre-Shave producten. Het verzacht de baard en maakt de huid soepeler. Ook van de Pre-Shave producten zijn er verschillende varianten.

Pre-Shave Olie Producten

Dear Barber Shave Oil is een verzachtend product voor het scheren dat niet vet is. Dankzij de oliën uit amandel, zaden van druiven en tea tree oliën wordt de huid soepel en het gezichtshaar zachter. Het resultaat is dat de geschoren huid heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Bij gevoelige huid kan de American Crew Ultra Gliding Shave Oil gebruikt worden. Het bevat 12 essentiële oliën en extracten van rozemarijn en kruidnagel die de huid optimaal verzorgen. De baardharen worden zachter waardoor de scheerbeurt makkelijker wordt. Het resultaat is een hele zachte huid.

Pre-Shave Olie producten bestellen

Bereid uw huid goed voor een scheerbeurt met de Pre-Shave Olie producten. Dat kan het scheren veel prettiger maken. Wilt u optimaal genieten van een zachte huid? Bestel dan de Pre-Shave Olie producten in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over de merken? Onze beautyexperts kunnen u daarbij helpen. Wij staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje