We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Babyliss Pro Stijltangen

Babyliss PRO maakt al vanaf de jaren ’60 elektrische stylingtools. Deze ervaring met de stylingtools is ook terug te vinden in de hoge kwaliteit. De Babyliss PRO stijltangen gaan helemaal mee in de trends van nu. De consument wil niet meer alleen het haar kunnen stijlen, maar ook kunnen krullen. Op dit gebied kon Babyliss PRO natuurlijk niet achterblijven en hierdoor heeft het merk stijltangen ontwikkeld die multifunctioneel zijn.

Titanium platen

De platen van de Babyliss PRO stijltangen zijn gemaakt van titanium. Titanium platen zijn geschikt voor alle haartypes. Titanium platen geven het haar meer glans en zijn duurzamer. Op de platen zit een sol-gel coating. Door deze coating wordt de weerstand van het haar ten opzichte van de hoge temperaturen beter en is de stijltang gemakkelijker door het haar heen te halen. De Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl heeft instelbare temperatuur tussen de 115 graden en de 230 graden.

Beautycare afdeling

Heeft u vragen over onze stijltangen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010 of via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje