We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moroccanoil Smoothing

Moroccanoil is een van de bekendste merken op het gebied van haar en beautyproducten. Het bedrijf is opgericht door Carmen Tal, die door een bezoek aan een salon in Israel geïnspireerd raakte door de olie behandelingen die daar werden uitgevoerd. Al gauw merkte ze op dat de olie ervoor zorgt dat de haren werden hersteld, konden genieten van een prachtige glans en opmerkelijk zachter werden. Hierdoor heeft ze ervoor gezorgd dat haar eigen merk Moroccanoil alle vrouwen over de wereld kan voorzien van prachtig en verzorgd haar. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype heeft, heeft Moroccanoil verschillende lijnen. Zo is de Moroccanoil Smoothing lijn speciaal ontwikkeld om de haren beter handelbaar te maken en pluizend of kroezend haar te laten verdwijnen.

Moroccanoil Smoothing producten

Om de haren de verzorging te geven die het verdient, heeft Moroccanoil verschillende producten opgenomen in de Smoothing lijn. Een goede verzorging begint daarom ook bij een goede shampoo en eindigt met een stylingproduct. De Morccanoil Smoothing Shampoo is daarom ook essentieel om de haren te ontdoen van pluis en beter handelbaar te maken. De shampoo bevat Argan Olie en AminoRenew waardoor de haarstructuur wordt versterkt en de natuurlijke aanmaak van keratine wordt gestimuleerd. Tevens kan het haar genieten van een heerlijke zachtheid en een prachtige glans. Voor een prachtige finish heeft Moroccanoil de Moroccanoil Smoothing Lotion. Deze heerlijke lotion bevat enkel de beste ingrediënten zoals Argan Olie, Argan Boter en Vitamine E waardoor het haar wordt gehydrateerd en gevoed terwijl het perfect in model kan worden gebracht.

Bestel Moroccanoil Smoothing online

Wilt u ook genieten van gezonde haren met een prachtige glans? Bestel dan de producten van Moroccanoil Smoothing bij JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com kan u namelijk altijd eenvoudig en veilig uw favoriete beautyproducten en stylingtools bestellen. Indien u meer informatie wenst over de product van Morrocanoil Smoothing, kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje