We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moroccanoil Texture

Moroccanoil is een toonaangevend merk op het gebied van haarverzorging en haarstyling. De stylingproducten van Moroccanoil zijn innoverend en leveren verbazingwekkende resultaten. Zo heeft Moroccanoil een speciale productlijn ontwikkeld met producten die extra textuur aan het haar brengen. De Texture producten bevatten arganolie dat bekend staat om haar voedende werking. Het haar krijgt meer textuur en ziet er volumineus uit.

De Moroccanoil Texture producten

De productlijn bestaat uit de producten: Moroccanoil Beach Wave Mousse, Moroccanoil Dry Texture Spray en Moroccanoil Texture Clay. Moroccanoil Beach Wave Mousse creëert de perfecte beach look. De fijne mousse heeft een zoutvrije formule waardoor het haar niet uitdroogt. Daarnaast beschermt de mousse het haar tegen UV- straling. Moroccanoil Dry Texture Spray geeft het haar meer textuur en volume. De droge stylingspray kan gebruikt worden als finishing spray en tevens als prep-spray om meer grip in het haar te krijgen. Tot slot kan met Moroccanoil Texture Clay iedere gewenste look gecreëerd worden. Het is een fijne kneedbare klei met een sterke hold en matte finish. De haarklei elimineert pluis en is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Moroccanoil Texture bestellen bij JohnBeerens.com

Het haar is een belangrijk onderdeel voor het ontwikkelen van een uitmuntende look. Bestel daarom vandaag nog de producten van de Moroccanoil Texture veilig en eenvoudig bij JohnBeerens.com. En heeft u graag meer informatie over de producten? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31(0)13- 5302010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag