We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Moser trimmer

Innovatie gemaakt in Duitsland. Uitzonderlijke product ideeën, toekomstgericht en eerste klas kwaliteit zijn de kenmerken die de Moser definiëren. Moser is een toonaangevende Europese fabrikant van hairstyling apparatuur en stelt normen als het gaat om innovatief professionele apparatuur. Moser is een merk vol traditie en maakt deel uit van de Wahl Clipper Corporation, de internationale marktleider op het gebied van high performance hairstyling apparaten. Alle professionele Moser hairstyling apparaten en de precieze mes mets worden gemaakt in Duitsland en ontwikkeld en geproduceerd in Unterkirnach. Vanuit daar worden de Moser producten gedistribueerd over de hele wereld.

De producten van Moser

Moser heeft een groot aanbod aan Haartools. Omdat er verschillende haartypes en wensen zijn heeft Moser verschillende Trimmers in het assortiment. Het assortiment van JohnBeerens.com bestaat uit verschillende Moser trimmers. Zo is er bijvoorbeeld de Moser 1565 Trimmer. Deze professionele trimmer is zowel met snoer als zonder snoet te gebruiken. De Moser 1565 beschikt bovendien over een zeer licht gewicht en over een LED schermpje waarop afgelezen kan worden hoe lang de tondeuse nog meegaat. Geniet u graag van haar dat perfect in model gebracht is met daarbij strakke contouren. Ook de baard ziet er afgewerkt uit. Dan is de Moser T-Cut Trimmer zeer geschikt voor. Deze draadloze haartrimmer met precisie en kracht is geschikt voor precies scheerwerk tot wel 0,4mm kort.

Moser Trimmer online bestellen

Wilt u graag genieten van een perfect in model gebracht haar? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Moser Trimmer. Indien u twijfelt welke Moser Trimmer het beste bij uw wensen aansluiten kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten op: +31(0)13 530 20 10 of per e-mail via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje