We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aftershave crème

Door het scheren kan de huid geïrriteerd raken. Daarom is een goede verzorging na het scheren erg belangrijk. Aftershave verzacht de huid en zorgt voor een optimale verzorging. JohnBeerens.com heeft een uitgebreid assortiment van aftershave producten. Er zijn ook varianten in vorm van crème.

Aftershave Crème producten

Voor huidirritaties is de Avoyd Immaculate Man speciaal ontwikkeld. Of het nou gaat om branderig gevoel, rode bultjes of jeuk , het product biedt een optimale verzorging van de gevoelige huid. De crème heeft een helende werking en is alcoholvrij, waardoor het erg huidvriendelijk is. 

Een vochtinbrengende aftershave is de Proraso Original After Shave Liquid Cream. Het helpt de huid na het scheren te herstellen en voorkomt roodheid en huidirritaties. De huid is optimaal verzorgd en het blijft heerlijk zacht.

Een hydraterende crème na het scheren is de AHAVA Men Soothing After Shave Moisturizer. Een formule die de huid verrijkt met vocht en biedt een antibacteriële verzorging voor een fris en zacht gevoel.

Aftershave Crème producten bestellen

Geef u huid de optimale verzorging na het scheren en bestel de Aftershave Crème  makkelijk en veilig in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de producten of over de merken? Onze beautyspecialisten staan altijd voor u klaar iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje