We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Men

Het haar van mannen is anders dan dat van vrouwen. Mannen stellen dan ook hele andere eisen aan haarproducten. J Beverly Hills men is een speciale lijn gemaakt voor mannen. Het assortiment bestaat uit shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten. Een ruim assortiment voor veel verschillende soorten haartypen!

  • Voor mannen
  • Sulfaat en parabenen vrij

De J Beverly Hills men producten

Het assortiment van de J Beverly Hills Men lijn bestaat uit veel soorten haarproducten. Er zijn producten voor een diepe reiniging van het haar, maar ook finishing producten die zorgen dat het haar de gehele dag perfect in model blijft. Zo is er de J Beverly Hills Men Glue. Dit is een gel met een stevige hold. De gel laat het haar glanzen en brengt het haar in een gewenst model. De J Beverly Hills Men Thickening Shampoo is speciaal daarentegen speciaal ontwikkeld voor de man met dun/fijn haar. Deze shampoo is geschikt voor een dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid en zorgt er voor dat het haar zichtbaar dikker en voller wordt zonder het te verzwaren. De Men lijn bestaat ook uit een wax. De J Beverly Hills Men Hold Pomade is een matte wax die makkelijk te restylen is. Deze wax is dagelijks te gebruiken voor een ‘out of bed look’. Verder biedt de J Beverly Hills Men lijn nog vele andere producten met een hoogwaardige kwaliteit. De producten van de Men lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende haartypen:

  • Beschadigd haar
  • Droog haar
  • Fijn en slap haar
  • Gevoelige hoofdhuid
  • Haaruitval

Veilig en online Men producten bestellen

Ook voor mannen is het haar een belangrijke factor van het uiterlijk. Bestel vandaag daarom dan ook de J Beverly Hills Men producten en haal morgen nog het beste uit uw haar! Heeft u nog vragen over de haarverzorgingsproducten van J Beverly Hills of wilt u graag een persoonlijk advies? Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje