We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

J Beverly Hills Platinum

De J Beverly Hills platinum lijn is een luxe lijn die erg geschikt is wanneer de haren er slecht aan toe zijn. J Beverly Hills maakt altijd gebruik van de beste grondstoffen, dus ook bij de J Beverly Hills Platinum lijn. Deze lijn straalt klasse uit. Uw haar zal veel zachter aanvoelen, veel meer gaan glanzen en de kleur zal daardoor ook mooier en intenser opkomen dan voorheen.

  • Geschikt voor haren met een slechte conditie
  • Hersteld zwaar beschadigd haar

De professionele Platinum producten van J Beverly Hills

De Platinum lijn vanJ Beverly Hills bestaat uit meerdere producten. Zo is er de Platinum Purity Reconstructive Shampoo die het haar op een milde wijze reinigt en zwaar beschadigd haar weer hersteld. Zodra u nog net iets langer van uw haar wilt genieten zonder het te wassen, kan een droogshampoo de oplossing bieden. De Platinum Dry Clean Shampoo is een droogshampoo die het haar verfrist, extra volume en een mooie glans geeft. Naast shampoos bestaat het assortiment ook uit een conditioner. De Nourish Renewing Reconditioner is een conditioner die beschadigd haar weer hersteld. Het haar wordt onder andere ook weer versterkt en verzacht. Ook biedt de Platinum lijn van J Beverly Hills een kit aan. De J Beverly Hills Platinum Kit biedt door middel van drie stappen een intensieve verzorging voor huid en haar. Om het haar extra glans en bescherming te geven tegen warmtebronnen kan de Platinum Revive Coconut Oil gebruikt worden. Daarentegen verbetert de  Platinum Repair Treatment de vochtbalans en verzorgt het de hoofdhuid. Om het haar nog een echte finishing touch te geven kan de conditioning cream gebruikt worden. De Platinum 5 in 1 Styling Conditioning Cream is een zachte crème die uitermate geschikt is om de haren te stylen. De producten van de Platinum lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende haartypen:

  • Beschadigd haar 
  • Fijn en slap haar 
  • Gekleurd haar 
  • Gevoelige hoofdhuid 
  • Verzwakt en breekbaar haar 
  • Gekleurd haar 
  • Droog haar

Online de Platinum producten van J Beverly Hills bestellen

Last van zwaar beschadigd haar? Bestel vandaag nog de professionele haarverzorgingsproducten van  J Beverly Hills en geniet morgen al van de beste verzorging voor uw haar! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje