We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Black 22

Ook genieten van een heerlijke geur door het gehele huis? Janzen heeft meerdere geurvarianten ontwikkeld die een heerlijke geur achterlaten. Black 22 Bergamot & Tonka Beans is een rijke, warme geur. De geur bestaat uit levendige bergamot met warme, zoete tonkabonen, hete kruiden en tropische schorsen.

De geurvariant Janzen Black 22

De huisgeuren van Janzen verspreiden sfeer, uitstraling en ontspanning in uw huis. Van deze geurvariant is er van de Bodylijn een Body Cream, een Body Scrub, een Handcrème en een Shower Foam verkrijgbaar. Deze producten zijn speciaal voor een droge, normale, gecombineerde en gevoelige huid ontwikkeld. Naast de bodyproducten zijn er ook huisgeuren verkrijgbaar in de vorm van een Parfum Kaars en Fragrance Sticks.

Beautycare afdeling

Wilt u ook een heerlijke ontspannen sfeer creëren in uw huis? Dit kan met de geurvariant Black 22 van Janzen! Bestel vandaag nog de producten en geniet morgen al van een heerlijke geur! Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Janzen. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje