We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Blue 33

Laat uw huis en huid heerlijke ruiken naar de geweldige geur Blue 33 van Janzen. Blue 33 Patchouli & Blue Ceder is een fruitige geur van ruige patchouli omringd door blauwe ceder, aangevuld met fruitige noten en citrus. In het assortiment van JohnBeerens.com is niet alleen de heerlijke geur voor in huis te vinden, maar ook voor het lichaam. Geniet de gehele dag van de Blue 33 geur!

De geurvariant Blue 33

Van deze geurvariant is er van de Bodylijn een Body Cream, een Body Scrub, een Handcrème en een Shower Foam verkrijgbaar. Naast de bodyproducten zijn er ook huisgeuren verkrijgbaar in de vorm van een Parfum Kaars en Fragrance Sticks. De huisgeuren verspreiden sfeer, uitstraling en ontspanning in uw huis. De Body producten van Blue 33 zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende huidtypen:

  • Normale huid
  • Gecombineerde huid
  • Gevoelige huid
  • Droge huid

Janzen Blue 33 online bestellen

Creëer nu een heerlijke ontspannen sfeer in uw huis met de geurvariant Blue 33 van Janzen! Bestel vandaag nog de producten en geniet morgen al van een heerlijke geur! Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Janzen. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje