We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Janzen Sky 11

Janzen For Body, Bath & More staat voor puur, open en echt. Janzen zoekt over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten zoals jasmijn en cederhout. Sky 11 Blue Musk & Cardamon is de perfecte geur voor de iedereen Het parfum is zacht en zoet, maar ook stoer en teder. De geur bestaat uit een mix van blue musk en cardamon wat zorgt voor vuurwerk!

Sky 11 van Janzen

Van deze geurvariant is er van de bijvoorbeeld Bodylijn een Shower Foam verkrijgbaar. Naast de bodyproducten is er ook huisgeur verkrijgbaar in de vorm van Fragrance Sticks. De huisgeuren verspreiden sfeer, uitstraling en ontspanning in uw huis. De Body producten zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende huidtypen:

  • Droge huid
  • Normale huid
  • Gecombineerde huid
  • Gevoelige huid

Veilig online Janzen Sky 11 bestellen

Wilt u ook een heerlijke ontspannen sfeer creëren met de geurvariant Sky 11 van Janzen? Bestel dan vandaag nog de producten en geniet morgen al van een heerlijke geur in huis! Wij hebben een team van beautyspecialisten die u graag te woord staan om persoonlijk advies te geven of om antwoord te geven op al uw vragen over de producten van Janzen. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje