Redken Curvaceous

  • Speciaal voor krullend haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Curvaceous

Redken Curvaceous is één van de productlijnen van Redken. Speciaal ontwikkelt voor krullend haar. Redken Curvaceous zorgt voor hydratatie, glans en veerkrachtigheid en gaat kleurvervaging tegen. Heeft u krullen en wilt u deze optimaal verzorgen en beschermen? Kijk dan naar het aanbod van Redken Curvaceous.

Curly hair

Krullend haar, prachtig! Maar wat een werk. Onze beautyexpert raadt aan om te investeren in een goede conditioner. Dit hydrateert en verzorgd de krullen. Het hydrateren is erg belangrijk, hier voorkomt u namelijk droog haar mee. Ook is het slim om uw haar te kammen als de conditioner in uw haar zit. Gaat u dit doen als de krullen droog zijn, kan het zo zijn dat ze sneller breken. Redken Curvaceous Conditioner zal geen overbodige luxe zijn voor uw krullen! Deze conditioner is intens voedend, hydrateert en verzwaart niet.

Redken Curvaceous Shampoo en Styling

Hydrateren met de Redken Curvaceous Conditioner is het allerbelangrijkste, echter is het ook essentieel om het haar en de hoofdhuid te verzorgen. De Redken Curvaceous Shampoo zorgt naast de verzorging die een shampoo moet bieden wederom ook de hydratatie die uw krullen nodig hebben. Naast het verzorgen en hydrateren is er ook het stylen van krullend haar. Met Redken Curvaceous Full Swirl Spray wordt het modelleren gemakkelijk. Uw krullen zullen veerkrachtig zijn en glanzen als nooit te voren.

Bestel Redken Curvaceous veilig bij JohnBeerens.com

Bent u klaar om uw krullen de verzorging te geven die ze verdienen? Dan kunt u de producten van Redken Curvaceous heel gemakkelijk en veilig bestellen via JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen of advies nodig? Twijfel dan niet en neem contact op met onze beautycare agents via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag