Redken Frizz Dismiss

  • Anti-pluis
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Frizz Dismiss

Redken Frizz Dismiss is één van de productlijnen van Redken. Deze lijn is speciaal ontwikkelt voor pluizig haar. Een mix van Braziliaanse pracaxi olie en aquatoril helpen het haar intens te voeden, te ontwarren en pluis tegen te gaan. Heeft u last van pluizig haar? Dan is Redken Frizz Dismiss de perfecte lijn om hier van af te komen.

Braziliaanse pracaxi olie en Aquatoril

Braziliaanse pracaxi olie komt, zoals de naam al zegt, uit Brazilie. In het Braziliaanse regenwoud staan pracaxi bomen. In deze bomen hangen vruchten met zaden, hieruit worden oliën geperst. In de oliën is een  zeer hoog percentage Beheenzuur aanwezig. Dit vetzuur is een verzadigd vetzuur dat ook in uw eigen huid aanwezig is. Een klein beetje olie zorgt al voor een hele dag aan hydratatie. Verder zorgt de olie voor voeding, versterking en gladheid. Aquatoril zorgt ervoor dat vocht in uw haren blijft zitten en dat vocht van buitenaf wordt afgeweerd.

Nooit meer pluishaar!

Met de producten van Redken Frizz Dismiss heeft u nooit meer pluishaar. De Redken Frizz Dismiss Shampoo en Conditioner zorgen voor dit gewenste resultaat. De Redken Frizz Dismiss Shampoo geeft uw haar de voeding die het nodig heeft en sluit de luchtvochtigheid buiten. De Redken Frizz Dismiss Conditioner hydrateert het haar optimaal. Beide producten gaan uw frizzy hair tegen. Voor een nog beter resultaat heeft Redken Frizz Dismiss ook producten voor ná uw gewassen haar of voor onderweg. De Redken Frizz verzorgingsproducten vindt u hieronder:

Veilig bestellen bij JohnBeerens.com

Bent u helemaal klaar met uw pluizige haar? Bestel dan nu Redken Frizz Dismiss makkelijk en veilig via JohnBeerens.com. Heeft uw vragen of advies nodig? Onze beautycare agents staan voor u klaar. Zij zijn te bereiken via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje