We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dunner wordend haar

Dat we elke dag haar verliezen is natuurlijk bekend bij elk mens. Maar hoeveel haren per dag verliezen normaal is, is een vraag waar menig mens geen antwoord op kan geven. Dit aantal verschilt ook per persoon. Elke persoon verliest ongeveer 50 tot 120 haren per dag. Als je meer dan 120 haren per dag verliest kan het worden omschreven als haaruitval waarbij de haardos dunner wordt. Haaruitval wordt vaak gezien als een fenomeen dat alleen bij mannen voorkomt, maar het tegenovergestelde is waar. Haaruitval komt namelijk voor bij ongeveer bij 40% van de vrouwen! Hier wordt alleen minder over gepraat omdat kaalheid bij vrouwen minder is geaccepteerd dan bij mannen. We kijken niet op of om naar een man met een kaal hoofd, maar dit is niet het geval bij een vrouw. Door de vele oorzaken is de kans dan ook groot dat ieder persoon wel een periode meemaakt waarin ze haaruitval hebben. Vrouwen kunnen ook andere oorzaken hebben dan mannen, maar op veel vlakken hebben ze wel dezelfde oorzaken. Erfelijke haaruitval komt bijvoorbeeld voor bij mannen en bij vrouwen, terwijl haaruitval door de overgang natuurlijk alleen voorkomt bij vrouwen. Ook haaruitval door vitaminetekort kan sneller bij vrouwen voorkomen dan bij mannen. Dit komt doordat vrouwen meer ‘extreem’ diëten dan mannen. Wanneer je merkt dat je haar dunner wordt is het verstandig zo snel mogelijk actie te ondernemen. Niet alleen omdat je haaruitval zo snel mogelijk wilt verminderen, maar ook omdat het even kan duren voordat je haren weer normaal gaan groeien door het haargroeimiddel van jouw keuze. De bewezen haargroeimiddelen bevatten verschillende ingrediënten die ieder andere haarproblemen verhelpen zodat er altijd wat voor jouw haar bij zit. Wij hebben de beste haargroeimiddelen tegen haarverlies van merken als Mediceuticals, Foligain en Kérastase.

Dunner worden haar oorzaken

Extreme haaruitval of kaalheid kan veel verschillende oorzaken hebben. Als je eenmaal weet wat de haaruitval oorzaak is dan weet je hoe je haaruitval kan tegengaan. Haaruitval oorzaken die bij zowel mannen en vrouwen voorkomen zijn haaruitval door stress, schildklier, chemo, verven, vitaminetekort en erfelijke haaruitval. Haaruitval oorzaken die alleen bij vrouwen voorkomen zijn haaruitval na zwangerschap en door de overgang. De laatste hebben vooral te maken met hormonale veranderingen. In onze blog over haaruitval worden deze onderwerpen uitgebreid besproken zodat jij kan kijken welke haaruitval oorzaak bij jou past.

Dunner wordend haar producten

Haaruitval tegengaan of dunner wordend haar aanpakken kan door middel van verschillende producten. Veel van de producten tegen dunner wordend haar zijn gemaakt om volume te realiseren en werken verdikkend en versterkend. Zo heb je de L'Oréal Professionnel Serie Expert Density Advanced Shampoo, een shampoo die het haar verstevigd en dun, slap haar een goede boost geeft. Veel producten zijn mild voor het haar zodat je hoofdhuid en het haar worden verzorgd zonder dat het je haar of hoofdhuid beschadigt. Een andere manier om je haar te beschermen is door middel van een haarbostel. De Delphin & Emerence Peach Blossom - Delicately Soft is een unieke haarborstel tegen haaruitval die de gevoelige hoofdhuid niet beschadigt. Een ander product dat zich ook richt op de haarvezel is de Kérastase Specifique Stimuliste Spray tegen Haaruitval. Deze spray bevat aminexil, een middel dat de verharding van collageen tegengaat. Collageen blokkeert het haarzakje als het ware, waardoor de haar minder goed kan groeien, dunner en korter is en sneller uitvalt.

Dunner worden haar producten kopen

Niemand zit te wachten op dun, futloos haar. Met de producten in het assortiment van JohnBeerens.com zijn er voldoende opties om jouw haar weer het volume te geven waar jij zo van loopt te dromen! Kijk goed per product welke ingrediënten er worden gebruikt. Vrijwel elk product heeft bewezen haargroeimiddelen die jouw haar de goede weg op kunnen helpen. Lukt het niet om een product tegen haaruitval te vinden die bij jouw haar past of wil je meer informatie over de verschillende soorten haaruitval? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje