We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haaruitval kruin

Haaruitval bij mannen is intussen als een welbekend fenomeen, maar alsnog wel heel vervelend. Bij vrouwen komt haaruitval ook voor, maar dit uit zich vaak bij de scheiding in plaats van de kruin. Mannen ervaren haaruitval bij de kruin op verschillende leeftijden. Mannen krijgen hiermee te maken op jonge leeftijd, zelfs al voor hun 20ste levensjaar, of pas als ze over de 60 zijn. De reden waarom mannen hun haar verliezen is voor wetenschappers nog steeds de grote vraag, want dat weten ze nog steeds niet. Veel mannen ervaren een terugtrekkende haargrens of juist op de kruin, maar het begint vaak op beide plekken tegelijkertijd. We weten dus nog niet waarom we haar verliezen, maar in deze tijd zijn er al wel geschikte middelen om het haarverliesproces te verminderen en uit te stellen.

Erfelijke haaruitval

Erfelijke haaruitval staat ook wel bekend als alopecia androgenetica, dat de Latijnse benaming is voor dit fenomeen. Erfelijke haaruitval komt in het kort door Dihydrotestosteron (DHT). DHT wordt door ons lichaam zelf aangemaakt doordat testosteron door middel van een enzym, 5-alfa-reductase, wordt omgezet naar Dihydrotestosteron. De haarfollikel wordt door deze stof verschrompeld waardoor de haar uiteindelijk niet meer kan groeien. Voor meer informatie over erfelijke haaruitval/alopecia androgenetica kijk naar pagina over erfelijke haaruitval.

Haaruitval kruin producten online bestellen

Of je kaalheid nu begint op 20-jarige leeftijd of later in het verouderingsproces, het is altijd vervelend, maar gelukkig zijn er anno 2020 wel producten op de markt die hierbij helpen. Lukt het niet om een product tegen haaruitval te vinden die bij jouw haar past of wil je meer informatie over de verschillende soorten haaruitval? Onze beautyspecialisten adviseren je graag over de soorten haaruitval. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje