We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Maria Nila finishing

Het doel van Maria Nila is om haarproducten creatiever, innovatiever en vooral inspirerend te maken. Dit Zweedse merk brengt luxe naar iedereen en doet het op een verantwoordelijke manier – alle Maria Nila producten zijn namelijk 100% veganistisch en zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd in de Maria Nila fabriek in Zweden. De gepassioneerde ontwikkelaars van dit high end merk streven naar één resultaat: om de allerbeste haarproducten te creëren zonder schade aan het haar of het milieu! Uw haar is uniek, en Maria Nila heeft de perfecte producten gemaakt die ervoor zorgen dat het ook uniek blijft – alleen maar beter verzorgd! Maria Nila biedt producten voor elke stap van uw beauty ritueel aan, en de laatste daarvan is natuurlijk de finishing touch. De Maria Nila finishing producten zijn ontwikkeld voor een look die helemaal perfect blijft zitten in elke gelegenheid!

Finishing sprays voor perfecte eindresultaten

Een finishing spray kan uw hairdo maken of kraken. Een dikke laag krachtige haarspray is ideaal voor een dramatische hanenkam maar minder zo voor krullen die de hele dag veerkrachtig en bewegend moeten blijven. En een schitterende Hollywood-glans is prachtig bij glamoreuse updos of perfect gestijld haar, maar toch ziet een relaxed beach hair –look er natuurlijker uit met een matte finish. Daarom biedt Maria Nila finishing sprays aan voor elk kapsel; sterke fixatie, zachte fixatie, glans, matte, heerlijk zachtheid en hittebescherming – wat u dan ook zoekt, kunt u zeker hier vinden!

Maria Nila finishing producten voor textuur en volume

Zij met fijn, futloos haar dromen vaak van volumineuze kapsels, alleen maar om te beseffen dat de gladde haren altijd snel weer slap langs de hoofd gaan vallen. Daarom heeft dit haartype meer textuur en volume voor het creëren van een trendy, rommelige vlecht of volle high bun. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, bijvoorbeeld de Maria Nila Kolorit Volume Powder. Deze fantastische poeder geeft het haar volume, textuur en een matte finish. Zo is het haar gemakkelijker om te stylen en blijft het ook beter in vorm! Als u alleen maar naar wat volume verlangt maar je lokken liever glanzend houdt, biedt de Maria Nila Root Lifter ondersteuning aan de haaraanzet zonder de rest van het haar te verzwaren. Ideaal als u van plan bent om uw haar los te dragen!

Maria Nila finishing producten online bestellen

De Maria Nila finishing producten geven de finishing touch aan zowel zachte krullen als opvallende kapsels. Geniet van een look die de gehele dag goed blijft! Deze sterke, effectieve finishing producten zijn veilig en eenvoudig te bestellen bij JohnBeerens.com. Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over de producten van Maria Nila? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten die graag klaar voor u staan! Dit kan telefonisch op +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected].

Maria Nila Brandvideo

Maria Nila is 100% Vegan en wordt milieuvreindelijk geproduceerd. In deze brandvideo is te zien welke doelen zij nastreven.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje