We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Anti-aging

Een jaartje ouder worden willen we allemaal, maar het liefst willen we dat dit niet goed zichtbaar is in ons gezicht. Annemarie Borlind heeft speciaal voor de wat rijpere huid een Anti-aging lijn ontwikkeld. Deze producten zorgen ervoor dat rimpeltjes en tekenen van veroudering verminderd worden. Zo blijft uw huid er jong en fris uitzien.

  • Voor de rijpere huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Verminderd rimpels en lijntjes

De Anti-aging producten

De Annemarie Borlind Anti-Aging Dagcrème is een effectieve dagcrème met een speciaal algenextract. De vroegtijdige veroudering van de huid wordt door middel van deze Anti-Aging dagcrème tegen gegaan en al bestaande lijntjes en rimpels worden effectief verminderd. De Annemarie Borlind Anti-Aging Nachtcrème is een effectieve nachtcrème die ’s nachts de huid zichtbaar sterker en soepeler maakt. Hiernaast is de Annemarie Borlind Anti-Aging Oogcrème is een regenerende oogcrème voor de veeleisende huid rondom de ogen. Bestaande lijntjes en rimpels rondom de ogen worden zichtbaar verminderd. Naast deze fijne producten biedt Annemarie Borlind nog meerdere producten in haar Anti-aging lijn aan!

Beautycare afdeling

Zorg dat uw huid weer een frisse en jonge uistraling krijgt met de Anti-aging producten van Annemarie Borlind! Heeft u toch nog vragen over de producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje