We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Aquanature

De Aquanature lijn van Annemarie Borlind is een lijn die speciaal ontwikkeld is om het vocht en de elasticiteit van de huid te behouden. Door de producten in de Aquanature lijn worden rimpeltjes en fijne lijntjes ook verminderd.

  • Voor de droge en gevoelige huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Intensieve hydratatie

De Aquanature lijn

De Aquanature lijn bestaat uit meerdere producten. Zo is de Annemarie Borlind Aquanature oogverzorging met Hyaluron is een delicate oogverzorging voor de veeleisende vochtarme huid.  De oogverzorging vermindert droogtelijntjes, rimpels en zwellingen. Hiernaast is het Annemarie Borlind Aquanature Effectief Vocht Serum een effectief hydraterend serum met twee functies voor een jongere en frissere huid. De Annemarie Borlind Aquanature Verfrissende Cleansing Mousse  is een zachte reinigingsmousse die speciaal is ontwikkeld voor de veeleisende droge huid. De Cleansing Mousse verwijdert talg en make-up zacht maar wel grondig. Naast deze fijne producten biedt Annemarie Borlind nog meerdere producten in haar lijn aan!

Beautycare afdeling

Geef uw huid de ultieme hydratatie met de producten van de Aquanature lijn! Wilt u graag een persoonlijk advies over de producten van Annemarie Borlind? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje