We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Body Luxe

De Joico Body Luxe lijn is een uniek haarverzorginglijn die er voor zorgt dat het haar een boost krijgt zonder het haar te verzwaren. Dit komt doordat de producten voorzien zijn van het Oat Protein Complex die het haar dikker maakt en meer volume geeft zonder het te verzwaren. Hiernaast zorgt het voor versterking van beschadigd haar.

  • Geeft extra volume aan het haar
  • Voor ieder haartype
  • Verdikt het haar zonder het te verzwaren

De Body Luxe producten

De Joico Body Luxe lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, elixir en een volume foam.  Hierdoor kunt u het haar reinigen en daarna ook nog in model brengen. Een uitgebreide lijn die zorgt voor meer volume, en dat wilt toch iedereen? De Joico Body Luxe Volumizing Shampoo is speciaal ontwikkeld voor fijn tot normaal haar, wat net even dat extra zetje nodig heeft. Door deze shampoo zal het haar voller, dikker en meer behandelbaar worden. Na de shampoo kan de Joico Body Luxe Conditioner worden gebruikt. Het haar krijgt door deze conditioner extreme body en volume, maar door de gewichtloze formule wordt het haar door deze behandeling niet verzwaard. De Joico Body Luxe Volumizing Foam geeft het haar gedurende de hele dag extra stevigheid vanaf de aanzet van het haar. Daarnaast bestaat de Body Luxe lijn ook uit de Body Luxe Volumizing Elixer. Dit is een elixer waarmee men volume kan creëren in het haar. Het elixer bevat een gewichtsloos proteïne complex, wat ervoor zorgt dat het haar dikker wordt zonder het haar te verzwaren. Het haar zal niet klitten, en is makkelijker om uit te kammen. Als laatst in het assortiment is de Joico Body Luxe Rootlift Volumizing Foam. Deze foam creëert extra volume in het haar.

Beautycare afdeling

Geef uw haar extra volume met de Body Luxe lijn van Joico! Bestel vandaag nog en geniet morgen al van de fijne producten! Heeft u nog vragen over de producten van Joico of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00-20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje