We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Structure

De Joico Structure lijn biedt voor alle haartypes en kapsels is een geschikte crème, clay, spray of bijvoorbeeld paste. Voor alle gewenste stijlen is een speciaal Joico Structure product verkrijgbaar. De Joico Stucture lijn bestaat uit verschillende styling producten die elk het haar een unieke structuur geven.

  • Voor alle haartypes
  • Voor mannen en vrouwen

Joico Structure producten

Joico Structure is de styling lijn van Joico met uitgebreide keuze in verschillende soorten stylingsproducten die de haren structuur geven. Wil je bijvoorbeeld een zonnige beachlook, extra volume en body in het haar? Dan is de Joico Strucutre Beach Spray spreciaal voor jou, deze spray is super eenvoudig maar het resultaat is opmerkelijk mooi. Wil je liever een superstevige hold gedurende de hele dag? Dan is er voor jou de Joico Structure Glue Extreme Crème. Deze stevige haarcrème maakt het mogelijk om de meest extreme kapsels te creëren voor de hele dag! Ben je op zoek naar een ander resultaat dan hierboven genoemd? Dan heeft Joico Structure nog veel meer keuze en is er voor alle haarstijlen een geschikte oplossing, ook voor jou!

Joico Structure bestellen

Voor alle haartypes bijpassende Joico Structure producten! JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Joico. U bent gegarandeerd van 100% originele producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje