We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Moisture Recovery

Joico Moisture Recovery is speciaal ontwikkeld voor haar wat sterk uitgedroogd is. De producten van Joico Moisture Recovery Lijn zorgen er voor dat het haar weer gehydrateerd wordt doormiddel van het Hydramine Sea Complex. Dit complex bestaat uit botanische ingrediënten en amino zuren die er voor zorgen dat zelfs het meest droge haar er weer vitaal en mooi uitziet.

De Recovery producten

Joico Moisture Recovery lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, een leave- in Moisturizer en een balm. Voor het meest optimale resultaat gebruikt u deze producten achter elkaar. Zo is de Joico Moisture Recovery Shampoo speciaal ontwikkeld om het haar te herstellen. Daarnaast zorgt de Joico Moisture Recovery Conditioner dat het haar gevoed wordt en zijn hydratatie terug krijgt. De Joico Moisture Recovery Treatment Balm is daarentegen een vochtinbrengende lotion die zorgt dat het haar mooi gaat glanzen en elastisch wordt. Ook wordt het haar goed gehydrateerd. Deze treatment is erg intensief en dringt goed door in het haar. Als laatst bestaat de Recovery lijn uit een leave- in Moisturizer. De Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer is een conditioner die niet uitgespoeld hoeft te worden. Na het aanbrengen van de Joico Moisture Recovery Leave- in Moisturizer wordt pluizig haar weer zacht en makkelijker in model te brengen. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de volgende haartypen:

  • Beschadigd haar
  • Droog haar
  • Pluizig haar

Beautycare afdeling

Geef uw beschadigde haar de voeding en hydratatie die het verdient met de Moisture Recovery lijn van Joico! Bestel vandaag nog en geniet morgen al van de fijne producten! Heeft u nog vragen over de producten van Joico of wilt een graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare team. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje