We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Color Endure

De Joico Color Endure lijn is speciaal ontwikkeld om de haarkleur scherp te houden. Doormiddel van het drievoudige Multi Spectrum Defense Complex wat bestaat uit groene Thee extract, anti oxidanten en UV beschermende bestanddelen. Door schadelijke factoren van buitenaf word het haar beschadigd, de Joico Color Endure lijn zorgt dat het haar beschermt blijft en dat de kleur van uw haar in topconditie blijft.

  • Sulfaatvrij
  • Geschikt voor gekleurd haar

De Color Endure producten

Alle producten uit de Color Endure lijn zijn sulfaatvrij waardoor het niet schadelijk is voor uw haar. De Joico Color Endure lijn bestaat uit drie type producten, een normale shampoo en conditioner, en een zilvershampoo en conditioner. De zilvershampoo en conditioner zijn speciaal ontwikkeld voor haar met highlights erin. Daarnaast bestaat de Color Endure lijn ook uit een haarmasker die het haar versterkt en de kleur langer mooi houdt.

Joico Color Endure online bestellen

Verzorg uw gekleurde haar optimaal met de Joico Color Endure producten! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Joico Color Endure

In deze video is de werking van de Joico productlijn Color Endure te zien.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje