We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Cliniscalp

Joico Cliniscalp is de speciale reiniging en verzorging voor haar en hoofdhuid van Joico. De producten uit de lijn zijn speciaal ontwikkelt en samengesteld om de haren perfect te verzorgen door te beginnen bij de basis, namelijk de hoofdhuid. Door de hoofdhuid in perfect gezonde conditie te houden zorgt men voor een ideale hoofdhuidomgeving waardoor het haar er dikker en voller uitziet.

  • Optimale verzorging voor de hoofdhuid
  • Voller en gezond haar

De Joico Cliniscalp producten

De Joico Cliniscalp lijn bestaat uit verschillende reiniging- en verzorgingsproducten. Deze Cliniscalp lijn van Joico zorgt voor een gezonde hoofdhuid zodat het haar de perfect basis heeft om prachtig te kunnen stralen. Dunner wordend haar word met de Joico Cliniscalp verminderd en de Cliniscalp heeft een stimulerend effect op de haargroei. Neem bijvoorbeeld de Joico NH 3-Step Kit Early Stage, zoals de naam al aangeeft is dit een reinigingskit die de hoofdhuid in drie stappen optimaal reinigt. De hoofdhuid is gezond en in conditie waardoor het haar ook gezonder is en er voller uitziet. Ben je op zoek naar een shampoo die verzorgt, reinigt en geschikt is voor hoofdhuid met roos? De Joico Dandruff Cleanse is in dit geval de beste shampoo in zijn soort. Deze shampoo bevat antioxidanten en vitamines voor een perfecte verzorging van de hoofdhuid en haar.

Joico Cliniscalp bestellen

Voor de beste verzorging voor hoofdhuid en haar, Joico Cliniscalp. JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Joico. U bent gegarandeerd van 100% originele producten. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje