We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Joico Verzorging

Geef uw haar een extra goede verzorging met de verzorgingsproducten van Joico. JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment Joico verzorgingsproducten voor diverse haartypen. Denk hierbij aan een elixer, serum, oil, foam, balm, haarspray en andere producten die het haar verzorgen.

  • Verzorgd het haar tot diep in de wortel
  • Sulfaatvrij
  • Brengt het haar terug in de natuurlijke conditie

De verzorgingsproducten van Joico

Iedere Joico verzorgingsproduct bevat een uniek systeem met speciale ingrediënten. Denk hierbij aan ingrediënten zoals keratine, oliën en proteïnen, die er voor zorgen dat de haren zeer goed verzorgd worden. Zo is er de Joico K-Pak Style Protective Hair Spray. Dit is een beschermende haarlak voor alledaags gebruik. De haarlak levert een medium hold waardoor het haar flexibel blijft, maar tegelijkertijd ook onder controle wordt gehouden. Ook bestaat de verzorging lijn uit een foam. De Luxe Rootlift Volumizing Foam is een foam waarmee men volume kan creëren in het haar. Daarentegen is het Joico K-Pak Protect & Shine Serum een gloss serum wat er voor zorgt dat het haar een prachtige glans krijgt en daarnaast is beschermt tegen uitdroging. Hiernaast zijn er nog vele andere verzorgingsproducten in het assortiment te vinden van Joico.

Sulfaatvrij

Veel Joico verzorgingproducten zijn vrij van sulfaten, waardoor het minder schadelijk is voor uw haar. Dit staat bij ieder product aangegeven. Bewezen is dat sulfaatvrije producten veel gezonder zijn voor het haar. Daarnaast zijn deze producten mild voor huid en haar en de kans op uitdrogen wordt verminderd.

Beautycare team

Bestel vandaag nog de huid verzorgingsproducten van Joico en geniet morgen al van de beste verzorging voor uw haar! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje